Cilt doktoruma gittim gerçekten çok iyi bir doktor yağlar sirke şu bu yararı olmaz zararı olur dedi bende hepsini bırakacam mecburun büssürü almıştım vitaminlerle devam demekki saçlarımı açıcıyla yakmıştı kuaför bozuntusu sağlıklı saçlarımı kaybettim azldı mafoldu ama sürme bişey diyor sonra bende kurtaramam seni dedi
ben katılmıyorum cilt doktoruna saç derisi cilt doktorunun işidir evt ama saç teli deriden çıktığı andan itibaren artık kuaför ve saç uzmanlarının alanına girer kaldı ki yumurtanın ve zeytinyağının saç derisine bi yararı yoktur uçlarına sürülür yumuşatması ve parlatması için...
ben katılmıyorum cilt doktoruna saç derisi cilt doktorunun işidir evt ama saç teli deriden çıktığı andan itibaren artık kuaför ve saç uzmanlarının alanına girer kaldı ki yumurtanın ve zeytinyağının saç derisine bi yararı yoktur uçlarına sürülür yumuşatması ve parlatması için...
ya korktum ben bile kurtaram diyince zaten biliyon saçtan dolayı çok yıprandım ben evet bende düşünüyorum ölü saçlar nolacak peki açıcıdan yandı mafoldu vitaminler ozaman uçları kurtaracak demekki
Cilt doktoruma gittim gerçekten çok iyi bir doktor yağlar sirke şu bu yararı olmaz zararı olur dedi bende hepsini bırakacam mecburun büssürü almıştım vitaminlerle devam demekki saçlarımı açıcıyla yakmıştı kuaför bozuntusu sağlıklı saçlarımı kaybettim azldı mafoldu ama sürme bişey diyor sonra bende kurtaramam seni dedi
ya haklısın ölen saçları napacam ben ya valla gliserin su karşımı yapmıştım 2 gün sürmedim saçlar zaten çatır çatır kuru işte kuaför denmicek yaratık sonucu açıcıdan bide tel tel duruyo acayip ya offf e başkası saçına jöle sürüyo köpük ya da sprey hadi şuan onlar olmaz bana günlük yaşamda napcam ben ya sürmicemde
Slm kızlar benim kızımın saçları çok dökülüyordu 100gr dana iliği lavanta ve zeytin yağ ile dökülmeler bitti tavsiye ederim kasap hemen anladı saç dökülmesi için mi?dedi
canım o diplerine sürme demiştir ki ben de katılıyorum buna
bepanthene bemiks evigen sürüyorum sadece ben diplere o da arada bir ayda bir fln
onun dışında yumurta yağ vs fln saç derilerini tıkıyor ve yakıyor bence ben kendimde öyle hissediyorum en azından
ama ucuna sür bişey olmaz yağları fln