- Konu Sahibi lipton
-
ulaşımdan biri bahsedebilir mi acaba?Zeytinburnu metrobüsten indikten sonra minibüsle mi yoksa otobüsle mi gidiliyor??
ben hastaneyle dün konuştum arkadaşlar serkis bey izindeymiş 30 kasıma kadar yok bilginizeeeee
Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir sivilce problemim var.Birçok doktora gittim ama nafile.İnternette ve burda araştırdım.Doktor Serkıs Barış'tan birçok kişi memnun kalmış.Sizde bu doktora gittiyseniz memnun kaldınız mı?Son çarem olarak bu doktora gitmek istiyorum.Ama sizlere de sormak istedim.
Randevuyla gidilmiyor mu,ordan mı sıraya girmek gerekiyormuş hala ?? Muayene ücreti vs nasıl,biraz detay verir misiniz..tee nerelerden kalkıp gelecem vallahi şu cildiyeciler için Istanbula
dr. beyin tedavisini uyguladım. sonuçtan oldukça memnunum. c.tesi kontrole gidiyorum. tedavinin devamı olup olmadığını soracağım. acayip memnun kaldım.:)
Bende Serkis Barış'a gitmeyi düşünüyorum
Telefondan randevu alınamıyor anladığım kadarıyla
evet alınamıyor,biz sabahın köründe orada olduk 05:00 de ama yine de 20.sırayı alabildik.bizden daha da köründe gelenler olmuş 01:30 gibi.rezillikti ama umut işte inşallah sonuç güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?