Cilt Doktoru Serkıs Barış

• Konu Sahibi Konu Sahibi lipton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ulaşımdan biri bahsedebilir mi acaba?Zeytinburnu metrobüsten indikten sonra minibüsle mi yoksa otobüsle mi gidiliyor??

ulaşımdan biri bahsedebilir mi acaba?Zeytinburnu metrobüsten indikten sonra minibüsle mi yoksa otobüsle mi gidiliyor??

benim bildigim metrobüs zeytinburnuna en yakın merterde bırakıyordiye biliyorum . üst geçitten tranvayın oldugu yöne dogru yürüyün . olivyum dolmuşlarını sorun sanırım tam hastanenin önünden geçiyor geşmesede olivyum alış veriş merkezine çok yakın .ama sabah çok erken gitmeyi unutmayın sonra muyane olamazsınız.

slm arkadaşlar benım cıldımde sıvılce ızlerı var ve cok kotu durumdayım bunalıma gırıorum... sızce bu hastanede bunu gıdertebılırmıyım başka doktora gıttım bana bı ılac verdı yuzum soyuldu ıgrenc oldu 2 hafta dişaı cıkamadım halada cıkamıorum buruş buruş oldu cıldım . bu hastanedee lazerle yuz soydurulabılrmı ve muayene fıyatı ne kadar ssk lıyım ben

arkadaşlar randevu almak istedim Serkis Bey için fakat randevu vermiyorlar gece 3,30 da gelin sıra bekleyin diyorlar bu nasıl birşey devlet hastanelerinde bile böyle birşey yok

öğrendim şimdi özelden muayene olunca 70 tl sabah 8 de orada olunacakmış

benimde yüzümde ve burun bölgemde kızarıklık var birçok doktora gittim ama nafile hatta lazer bile yaptırdım ama bir türlü geçmedi kılcal damar genişlemesi dediler ama birde serkis beye gtmek istiyorum acaba cildim için bi çare bulabilirmi ya

ben hastaneyle dün konuştum arkadaşlar serkis bey izindeymiş 30 kasıma kadar yok bilginizeeeee

ben hastaneyle dün konuştum arkadaşlar serkis bey izindeymiş 30 kasıma kadar yok bilginizeeeee

ben dun gıttım arkadaslar..cok ıyı ılgılenıyor..ılaclarımı verdı..bakalım sonuc ne olacak...bu arada muayene ucretı 150 tl

Randevuyla gidilmiyor mu,ordan mı sıraya girmek gerekiyormuş hala ?? Muayene ücreti vs nasıl,biraz detay verir misiniz..tee nerelerden kalkıp gelecem vallahi şu cildiyeciler için Istanbula

ben 1 yıl boyunca sabahın köründe kar kış demeden gittim 2. kez aknetrent tedavisi oldum ama 3 ay sonra fazlaca çıkmaya başladılar doktorun bu anlamda önemi yok yani anlıycaın tatlım sonuçta hepsi aynı tedaviyi uyguluyor

Bende bugün Serkis Beye gittim. Hiç memnun kalmadım. O kadar çok hastası var ki doğru düzgün ilgilenmiyor bile. Tamam belki büyük cilt problemleri için çok iyidir ama sivilceler için önemsizmiş gibi takma kafana diyip sabun verip yolladı. Acıbadem Hatanesindeki Yasemin Hanım çok çok daha iyi bence..

Randevuyla gidilmiyor mu,ordan mı sıraya girmek gerekiyormuş hala ?? Muayene ücreti vs nasıl,biraz detay verir misiniz..tee nerelerden kalkıp gelecem vallahi şu cildiyeciler için Istanbula

Hastaneden randevu alınmıyor. Gidip sıra almak gerek. Ermeni hastanesinde ücretsiz muayene olmak istiyorsanız sabahın 4ünde orda olup sıra almanız gerekiyor. Biz 8.30ta gittik ücretsiz randevu kalmamıştı. Sabahın 5inde giden bir adam da 11. sırayı anca alabilmiş. Zaten ücretsiz 15 kişi alıyor..Ücretli muayenenin ücreti 70 lira. O da 9 olmadan bitiyor. Ama gerçekten tavsiye etmiyorum ya. Arkadaşım da gitti tarih öncesi ilaçlar vermiş. O da memnun değil.. Ama yine de siz bilirsiniz.

dr. beyin tedavisini uyguladım. sonuçtan oldukça memnunum. c.tesi kontrole gidiyorum. tedavinin devamı olup olmadığını soracağım. acayip memnun kaldım.:)

okuynca çok sevindim.ben de dr serkis barış a tesadüf eseri gittim.melaclear serum 15 verdi lekelerim için.3 ay kullanıcaksın dedi sonra yolun düşerse istenbul a kontrole gel dedi.çok umudum yok tu senin yazını görene kadar ama başladım inşalla güzel sonuç verir ve kendimle aynalarla barışırım tekrardan umarım..dr.uma güveniyorum bakalım 3 ay sonra kavuşacakmıyım lekesiz bir hayata...çok heyecanlıyım inşallah su gibi geçer zaman.

Bende Serkis Barış'a gitmeyi düşünüyorum
Telefondan randevu alınamıyor anladığım kadarıyla

Bende Serkis Barış'a gitmeyi düşünüyorum
Telefondan randevu alınamıyor anladığım kadarıyla

evet alınamıyor,biz sabahın köründe orada olduk 05:00 de ama yine de 20.sırayı alabildik.bizden daha da köründe gelenler olmuş 01:30 gibi.rezillikti ama umut işte inşallah sonuç güzel olacak

evet alınamıyor,biz sabahın köründe orada olduk 05:00 de ama yine de 20.sırayı alabildik.bizden daha da köründe gelenler olmuş 01:30 gibi.rezillikti ama umut işte inşallah sonuç güzel olacak

İnşallah faydasını görürsünüz

Merhaba arkadaslar.
Bende bir suru iyi yorum gördüğüm için bayram öncesi randevu almıştım ama su an bir surude olumsuz yazı var:/
Randevu saatim 13.05
Gelişmeleri tekrar yazarım.
Ssk dan randevu alamadıgım için ücretli geldim inş. İşe yarar:/

bende çarşamba gunu gıttım hastanye bakalım bır kaç test istedi regl donemının 3. gunu yapdır dedı

çok şeker bir doktor kendisi ama bana 'seni seven böyle sevsin'dedi üzüldüm çünkü ben kendimi sevmek istiyorum bıktım sivilcelerden sadece kükürtlü sabun ve krem verdi öncesinde de cleocin t ve krem vermişti bunlar hiç bir işe yaramadı o zaman cildimde 4 sivilce vardıysa şimdi 30 u buldu lekelerle birlikte kırmızı ve yanaklarımda birbirine yakın geçmezse gel hap vercem dedi ama roucctne deil sanırım bir daha gitmedim geçen bir cilt bakımı yaptırmk zorunda kaldım cildimle baya oynadı hiç sivilce çıkmayacak artk dedi ama o da yalan ardından en az 5 svilce çıktı roucctne kullanmam gerekir diye korkuyorum çünkü sırt ağrıları falan çok oluyormş sınav zamanları çok zorlar beni karışımlara da güvenemiyorum çünkü herkesin yüzüne iyi gelmiyor hepimizin cldi farklı şimdi çıkmazdaym o kadar randevu almak için uğraştım ama cildim iyileşmedi şu an daha da beter hap için test isteyecek bn istanbulda otursam neyse ama gel git yapmak kolay olmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…