L
lipton
Ziyaretçi
- Konu Sahibi lipton
-
dr. Sekis Barışa dün gittim. gerçekten mütevazi ilgili biri. benim göğüs (dekolte) bölgemde irili ufaklı taneler ve svilceler eksik olmuyor, ara sırada sırtımda tek tük çıkıyor, yüzümde hiç yok.
bana 1 antibiyotik hap yazdı (içinde 6 tane var) tek kutu kullanımlık, acnelyse merhem ve eubos sabun yazdı.
merhemi akşamları sürüp 3 saat sonra yıkamam gerek öyle söyledi. sanırım yoğun sivilcem olmadığı için.
ayrıca başka cilt problemim olup olmadığını sordu. bende saçımın enseye yakın bölümünde yoğun kepek ve kaşıntı olduğunu söyledim. bunun içinde ufak bir şişe solüsyon ve şampuan yazdı. 1 aya bişeyin kalmaz dedi.
1 ay sonra kontrole bekliyorum dedi.
şimdilik böyle gelişmeleri yazarım.
mrb arkdslar benım asırı derecede saç dökülmem var dermatolojıye gıttım baska bı hastaneye test yaptı bısey cıkmadı sımdı halen devam edıyor dökülme serkıs barısa gıteyı dusunuyorumda sac ıcın gıden var mı bı de benm tahlıllerım 3 ay once yaptırdıgım kabul edermı acaba yenıden yaptırırmı ama sac ıcın gıden varmı cok caresızım ya memun olan(
dr. Sekis Barışa dün gittim. gerçekten mütevazi ilgili biri. benim göğüs (dekolte) bölgemde irili ufaklı taneler ve svilceler eksik olmuyor, ara sırada sırtımda tek tük çıkıyor, yüzümde hiç yok.
bana 1 antibiyotik hap yazdı (içinde 6 tane var) tek kutu kullanımlık, acnelyse merhem ve eubos sabun yazdı.
merhemi akşamları sürüp 3 saat sonra yıkamam gerek öyle söyledi. sanırım yoğun sivilcem olmadığı için.
ayrıca başka cilt problemim olup olmadığını sordu. bende saçımın enseye yakın bölümünde yoğun kepek ve kaşıntı olduğunu söyledim. bunun içinde ufak bir şişe solüsyon ve şampuan yazdı. 1 aya bişeyin kalmaz dedi.
1 ay sonra kontrole bekliyorum dedi.
şimdilik böyle gelişmeleri yazarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?