• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Doktoru Serkıs Barış

• Konu Sahibi Konu Sahibi lipton
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
L

lipton

Ziyaretçi
Merhaba arkadaşlar.Uzun süredir sivilce problemim var.Birçok doktora gittim ama nafile.İnternette ve burda araştırdım.Doktor Serkıs Barış'tan birçok kişi memnun kalmış.Sizde bu doktora gittiyseniz memnun kaldınız mı?Son çarem olarak bu doktora gitmek istiyorum.Ama sizlere de sormak istedim.

bu doktor istanbulda mı arkadaşlar bende istanbulda gidebilceğim iyi bir dermatolog arıyorum :sm_confused: senağlama

ewt cnm istanbulda kazlıçeşmede surp pırgiç ermeni hastanesinde görev yapmakta ben de yarın gıdıcem vucudum acayıp bı sekılde kaşınmaya ve kabarmaya basladı :( eğer gıtmek istiyorsan sabah erkenden gıtmnen gerekıyor cnm cunku cok kalabalık oluyormus sıra zor gelıyor anlayacağın ayrıca saat 3'e kadar hastanedeymıs...

Ben bu doktorun metnini çok duydum çok da fazla hastası var. Bende farklı bir cilt problemim için gidicem kendisine arkadaşım gitmişti çok memnun kaldı.

Dr. Serkis Barış'a giden var mı? erkek arkadaşım gitmeyi düşünüyorda bi araştıralım dedik... giden arkadaşlardan bilgi almak istiyorum...

serkis beyle 4 aydır tedavi oluyorum şu ana kadar gördüğüm en ilgili doktorların başında gelir. hem tavrıyla hem tedavisiyle çok başarılı bir doktor. ve hastanede sıra bekleyenlerin ½90 ı onun için geliyor. sıra almak biraz zor sabah erkenden gitmeniz gerekiyor. bendeki cilt problemi tamamıyla geçti diyebilirim en son kendimi ortaokulda böyle görmüştüm. acil şifalar.

selam kızlar.. bende dr. serkis barış 'a gitmek istiyorum ancak malesef sigortam yok acaba tedavi ücreti ne kadardır bu konuda bana acil yardım ederseniz çooooook sevinirim....cevaplarınızı bekliyorum herkese ışıltılı bi cilt diliyorum ..

dr. serkis barıştan bugün randevu aldım. haftaya c.tesi için. muayene ücreti 120 tl. kurtuluş - Şişli de yeri.
tedavi yöntemini ve gelişmeleri yazacağım.

dr. Sekis Barışa dün gittim. gerçekten mütevazi ilgili biri. benim göğüs (dekolte) bölgemde irili ufaklı taneler ve svilceler eksik olmuyor, ara sırada sırtımda tek tük çıkıyor, yüzümde hiç yok.
bana 1 antibiyotik hap yazdı (içinde 6 tane var) tek kutu kullanımlık, acnelyse merhem ve eubos sabun yazdı.
merhemi akşamları sürüp 3 saat sonra yıkamam gerek öyle söyledi. sanırım yoğun sivilcem olmadığı için.
ayrıca başka cilt problemim olup olmadığını sordu. bende saçımın enseye yakın bölümünde yoğun kepek ve kaşıntı olduğunu söyledim. bunun içinde ufak bir şişe solüsyon ve şampuan yazdı. 1 aya bişeyin kalmaz dedi.
1 ay sonra kontrole bekliyorum dedi.
şimdilik böyle gelişmeleri yazarım.

dr. beyin tedavisini uyguladım. sonuçtan oldukça memnunum. c.tesi kontrole gidiyorum. tedavinin devamı olup olmadığını soracağım. acayip memnun kaldım.:) :nazar:

arkadaşlar kurdeşen-ürtiker için bu doktora gideniniz var mı? varsa ne yaptı, bi faydası oldu mu?

mrb arkdslar benım asırı derecede saç dökülmem var dermatolojıye gıttım baska bı hastaneye test yaptı bısey cıkmadı sımdı halen devam edıyor dökülme serkıs barısa gıteyı dusunuyorumda sac ıcın gıden var mı bı de benm tahlıllerım 3 ay once yaptırdıgım kabul edermı acaba yenıden yaptırırmı ama sac ıcın gıden varmı cok caresızım ya memun olan:((

dr. Sekis Barışa dün gittim. gerçekten mütevazi ilgili biri. benim göğüs (dekolte) bölgemde irili ufaklı taneler ve svilceler eksik olmuyor, ara sırada sırtımda tek tük çıkıyor, yüzümde hiç yok.
bana 1 antibiyotik hap yazdı (içinde 6 tane var) tek kutu kullanımlık, acnelyse merhem ve eubos sabun yazdı.
merhemi akşamları sürüp 3 saat sonra yıkamam gerek öyle söyledi. sanırım yoğun sivilcem olmadığı için.
ayrıca başka cilt problemim olup olmadığını sordu. bende saçımın enseye yakın bölümünde yoğun kepek ve kaşıntı olduğunu söyledim. bunun içinde ufak bir şişe solüsyon ve şampuan yazdı. 1 aya bişeyin kalmaz dedi.

Muayene ücreti ne kadar skk geçerli mi ?

Merhaba,

Ben de yoğun ergenlik aknesi yaşayan erkek kardeşimi götürdüm. Serkis Bey çok kibar ve tatlı bir insan. Kardeşime bakıp "Bazı durumlarda ne verileceği ilk bakışta bellidir. Hiç başka şey deneyerek vakit kaybetmemek lazım" deyip Roaccutane tedavisi verdi. Sonuçlar için şu an bir şey diyemeyceğim, yeni başladı çünkü ama bu ilaç zaten hayli etkili, işe yarayacağından şüphemiz yok yani. Kardeşimden sonra benim de yüzümdeki sivilce izlerine baktı, ben onların tedavisi ile ilgili bir sürü soru sordum sağolsun doktor bey hiç üşenmeden hepsini tek tek cevapladı. Muayenehanesi Kurtuluş'ta, ücret 120 TL. Randevu almak için 14.00'ten sonra aramak gerekiyor, doktor bey akşamüstü muayenehanesinde oluyor.

mrb arkdslar benım asırı derecede saç dökülmem var dermatolojıye gıttım baska bı hastaneye test yaptı bısey cıkmadı sımdı halen devam edıyor dökülme serkıs barısa gıteyı dusunuyorumda sac ıcın gıden var mı bı de benm tahlıllerım 3 ay once yaptırdıgım kabul edermı acaba yenıden yaptırırmı ama sac ıcın gıden varmı cok caresızım ya memun olan:((

saç dökülmesi için çok methini duyduğum serkis barışa gittim 1,5-2 yıl önce. hastanede anormal sıralar bekleyip eziyet çekerek hemde. sadece serkis beyin hastalarının yığılmasından dolayı tam bir devlet hastanesi havası var, çok kalabalık ve karışıktı ki ben o hastaneye sık sık giderim.
kan tahlili ve hormon tahlili istedi sonuçlara göre adını hatırlayamadığım bir hap verdi ve bir de özel yapım solüsyon. fakat hiç bi yararı olmadığı gibi bir de verdiği ilaç inanılmaz bir döküntü ve kaşıntı yaptı. sonradan öğrendimki o hapı yazmadan önce bir karaciğer enzimi için tahlil yapılması gerekiyormuş.benden bu tahlili istemediği gibi bir de şikayetle kontrole gittiğimde kaşıntının kaynağının bu olmadığını söyledi (ki ilacı kestikten sonra kaşıntı geçti)
sonuç: saçlarımın dökülme problemini çözemedim. önerisi olanlar varsa seve seve dinlerim arkadaşlar...

Benim de saçımın enseye yakın olan bölgesinde yoğun kaşıntı ve kepek var. Çok kaşıyınca kanıyor o derece.
Rica etsem sana yazdığı solüsyon ve şampuanın adlarını yazabilir misin?
Ben Moda'da muayenehanesi bulunan Barış Dervent'e gitmiştim 150 tl muayene ücreti vardı.
Malesef ne sivilcelerime ne saç dökülmeme ne de bu ensedeki kaşıntıya bir yararı olmadı.
Kızılay'a gittim (Adatepe,Altıntepe,Kartal), Göztepe Eğitim'e gittim hiç bir fayda göremedim yazdıkları ilaçlardan.
O kadar da tahlil yaptırdım, bir şey çıkmadı, her şey normal e o zaman sorun nerde?
Çok sıkıldım artık muayene olmaktan ve boşa ümitlenmekten.
Sana yazılan solüsyon ve şampuanı paylaşırsan çok sevininirim.
Şimdiden çok teşekkür ederim. :81:

5 aydır doktor serkis barış a gidiyorum ,açıkçası büyük umutla çalmıştım kapısını ancak sonuç çok ta mutluluk verici olmadı bende. yeni sivilcelerin çıkması durdu belki bunda kullandığım antibiyotiğin khakkını yememek lazım elbettte ama malesef cildimin alt bölgesinde nodül gbi yağ bezeleri birikti. ne çıkıyor nede yok oluyor. her ay düzenli olarak gitmeme rağmen doktorun ağzından tek bir ilgili söz duymamam da cabası..alıyor kan tahlilini eline hmmmm ilaca devam diyor o kadar.. ben pek memnun değilim açıkcası onca yola ve zahmete katlanmama değmezmiş diyorum..evime yakın birhastanade başka bir cilthekimine gitsem belkide bu hayal kırıklığını yaşamayacaktım...çok şey beklemekle hata etmişim diyorum kimseye kızmıyorum..

Arkadaşlar bende Serkis Barış'tan memnun kalmadım. Çok tatlı biri tamam ama adamın o kadar cok hastası var ki jet hızıyla yüzünüze bakıyor ilaçı kullan gel diyor. Ben bu şekilde 3 defa gittim. 3 ün de de ilaçımı değiştirdi. Kendimi kobay gibi hissettim acıkcası. Bu işe yaramadı bunu kullan gibi..

Yalnız şöyle bir açıklama yapmak istiyorum. Sivilceden sivilceye fark var arkadaşlar. Yasadıgım deneyimler, kullandıgım bir torba dolusu ilaç ve degiştirdigim onca doktordan sonra anldım bunu. Bazılarımızın Troid bezinden, ergenlikten, böbrek üstü bezlerinden, polikistik over sendromundan, yanlış temizleme kremleri yada nemlendirici kullanmaktan yada cok basit ama sadece sıkıntıdan cıkıyor.
Bence ilk önce neden cıktıgını bulmak lazım. BArış Serkis bu anlamda bazı insanlara iyi gelebilir. Ama bende Polikistik over var. Hormonlarla alakalı birşey, bu durum bende menepoza kadar ne yaparsam yapayım devam edecekmiş. İstedigine git istedigin ilacı kullan boşa para harcarsın eger boyleyseniz.
Şimdiki doktorum Gönül Ergenekon. O kadar doktora gittim bana bunu söyleyen tek kişi oldugu için anlından öpesim var kendisini.. Şimdi bir ilacı haftada iki defa kullanıyorum az dozlarda. Sivilcesi olanların duydugu bir ilaç ( R ) .. 6 yıldır cenemde cıkan sivilceler 5 aydır cıkmıyor.
Ama doktor bıraktıgında bir sure sonra sivilcelerin cıkar dedi. Acık acık bunu söyledi.
Bir arkadaş Gönül Ergenekonun onu feci sıktıgını soylemiş. Evet bana uygulamadı ama onun kadar iyi bir doktor aynısını bana yaptı. Arı kovanına kafamı sokmusum gibi oldu. ertesi günde birsürü sivilce...
Bu yöntem kullanılıyor. Dogrumudur bilmiyorum ama ben topikal ilaçları kullandıktan sonra bir sure yuzum kaymak gibi olmustu. Ama hormonlarım durmadıgından bir sure sonra sadet sona ermişti...

Kızlar nedeni bulun kısacası.. verilen ürünü sonuna kadar uygulayın. ilk basta kötü sonuc aldım diye bırakmayın.
Küçük büyük tek bir sivilcenin bile nasıl sinir bozucu oldugunu bilen herkese acil sifalar diliyorum..

Back