evet benim derin genelde ters ısıkta cok belırgınlesıyorKimyasal peeling iyiymiş Çukurlar konusunda sanırım, benim çukurlar denemez ama skar izi gibi minik minik gözeneğimsi çukur var bir iki tane. Hamileliğim bitsin ya gözenekler için bakım ya da kimyasal peeling gibi birşey düşünüyorum onlar için. Sizinkiler derinmi izler?
kimyasal peeling deriyi cok ınceltıp hassaslastırabılıyormus. Eger cok fazla degılse farklı bır bakım deneyebılırsınızKimyasal peeling iyiymiş Çukurlar konusunda sanırım, benim çukurlar denemez ama skar izi gibi minik minik gözeneğimsi çukur var bir iki tane. Hamileliğim bitsin ya gözenekler için bakım ya da kimyasal peeling gibi birşey düşünüyorum onlar için. Sizinkiler derinmi izler?
Yok fazla değil, bir iki tane gözenek görüntüsü gibi. Bir de gözenekler açık benim. Güvendiğim bir doktorun olduğu bir merkezde sordum hamilelikten sonra gel hallederiz dedi ama ne yapılacağı hakknda fikrim yok gözenek için. Lazer vs mi diyorlarkimyasal peeling deriyi cok ınceltıp hassaslastırabılıyormus. Eger cok fazla degılse farklı bır bakım deneyebılırsınız
Aynı dert bende de vâr yıllardır harcamadigim para yaptirmadigim işlem kalmadı. Bi kere hiç bir zaman bebek gibi bir yüzümüz olmuycak (seni bilmiyorum ama kendi adıma). Yapilan işlemler ilk haftalarda beni mutlu etse de bir sure sonra eski halime döndüm. Prp, dermaroller, dermapen, kimyasal peeling... ne bulduysam yaptırdım. Bi de sigara konusu var tabi. Bu zikkimi biraksam en azindan damarlarım sikilasicak ama maaalesef. Ama hep bi umut devam ediyorum işte. Şimdi de eve dermaroller ve serum aldım haftada bir yapicam bakalım
Yok fazla değil, bir iki tane gözenek görüntüsü gibi. Bir de gözenekler açık benim. Güvendiğim bir doktorun olduğu bir merkezde sordum hamilelikten sonra gel hallederiz dedi ama ne yapılacağı hakknda fikrim yok gözenek için. Lazer vs mi diyorlar
Haklısnız Bugun sordum güvendiğim bir estetik merkezi var doktorunu da tanıyorum, altın iğne ya da lazer tedavisi ile küçüleceğini söyledi. Delik mi acaba ya da sivilce çukuru mu dedim ikisi de değil genişlemiş gözenek bunlar dedi, hamileyim diye şuan birşey yapamıyoruz tabi doğumdan sonra deneyeceğim.Kimyasal peeling ve türevinde cildi soyan işlemleri kesinlikle tavsiye etmem. Hele de 1,2 tane gözenek için cildinizi mahvetmeyin. İyi araştırın,soyulma işleminden sonra cildiniz savunmasız hale geliyor ve güneşin zararlı ışınlarına çok maruz kalıyor. Ne kadar korursanız koruyun fayda etmeyebiliyor ve birsürü leke oluşuyor ciltte.
Ben hayatım boyunca hiç sigara kullanmadm aslında çok büyük cilt sorunu da yaşamadm hiç ama hormon iğneleri kullandm bebek için onlar bozdu sivilcelendirdi cildimi maalesef. Bir de gözeneklerim oldum olası açık biriydim şuan o sorunum var.Aynı dert bende de yıllardır harcamadigim para yaptirmadigim işlem kalmadı. Bi kere hiç bir zaman bebek gibi bir yüzümüz olmuycak (seni bilmiyorum ama kendi adıma). Yapilan işlemler ilk haftalarda beni mutlu etse de bir sure sonra eski halime döndüm. Prp, dermaroller, dermapen, kimyasal peeling... ne bulduysam yaptırdım. Bi de sigara konusu var tabi. Bu zikkimi biraksam en azindan damarlarım sikilasicak ama maaalesef. Ama hep bi umut devam ediyorum işte. Şimdi de eve dermaroller ve serum aldım haftada bir yapicam bakalım
Haklısnız Bugun sordum güvendiğim bir estetik merkezi var doktorunu da tanıyorum, altın iğne ya da lazer tedavisi ile küçüleceğini söyledi. Delik mi acaba ya da sivilce çukuru mu dedim ikisi de değil genişlemiş gözenek bunlar dedi, hamileyim diye şuan birşey yapamıyoruz tabi doğumdan sonra deneyeceğim.
Benim bu şekilde duruyor bu en zoom yapılmış hali fotoğrafın, uzaktan ya da karşıdan belirgin değl, beni rahatsız ediyor sadece.
Yok yaptıracağım yer güvendiğim bir yer zaten doktoru da baya iyi tanıyorum güveniyorum , izmirdeyim ankarada değilim. Ben de skar sanıyordum bunları ama geniş gözeneklerle karıştırılıyor sanırım, sizin daha çok nasıl çoğaldı üzüldümAltın iğne yaptıracaksanız, yapılacak cihazın markasını, kullanılacak serumun markasını ve içeriğini sormayı unutmayın. Çünkü ben daha geçen haftalarda 2 seans yaptırdım. Tövbeler olsun azıcık lekem vardı bir de ufak skar izim. Hiçbir şey değişmedi çoğaldı az daha hatta . Kesinlikle yapacak kişinin dermatolog olması lazım ve işini bilen sadece parayı düşünmeyen biri olması lazım. İyi araştırın. Ben sorgusuz sualsiz kabul ettim bir sürü param gitti boş yere. Ankara da iseniz birini öneremem ama kime gitmeyeceğinizi söyleyebilirim.
Yok yaptıracağım yer güvendiğim bir yer zaten doktoru da baya iyi tanıyorum güveniyorum , izmirdeyim ankarada değilim. Ben de skar sanıyordum bunları ama geniş gözeneklerle karıştırılıyor sanırım, sizin daha çok nasıl çoğaldı üzüldümgeçmiş olsun. Mesela annemin de vardı bir iki tane allık fırçası tetikledi demişti bir süre sonra yok oldu. Belki zamanla bakımlarla cildin yenilemesiyle vs kendiliğinden geçer diye umuyorum bazen ☺
Anladm benim yaptırırsam daha varİlk seans işleminde iğneyle leke bölgesine yakın noktalardan çok geçmişti. Leke üzerinden geçmeyip altına yapmış yani. Orası yara gibi kabuk bağladı. Kabuklar geçti ama kırmızı gibi yeni bir leke oluşumu gibi sanki. Cilt altına ısı enerjisi veriyor bu işlem ve bazı yaptıranlar yüzde yağ erimesi olduğunu söylüyorlar. Siz de dikkat edin aman. Şimdi bi leke serumu sipariş verdim lubex in. Kendim tedavi edicem evde.
Anladm benim yaptırırsam daha var ☺ Sağolun. Dediğm gibi adı baya duyulmuş doktoru da iyi güvenilir bir yer yaptırmak istediğim. Ama mesela altın iğnenin süresi 2 sene diyor, şmdi 2 sene sonra kapanan gözenekler gerimi geliyor o zman ne anlamda süresi 2 sene?
Çok saçma geldi bana ama ya,Evet bayağı okudum ben bu konuyu. 2 sene fazla bile söylenmiş çoğu kişi 4-5 ay gidiyor diyor, sonra gözenekler geri geliyormuş kalıcı değil. Umarım sizinki istediğiniz gibi olur.
Çok saçma geldi bana ama ya,bir kere kapanan gözenekler nasıl geri geliyor ki hani leke, yara vs olsa daha mantıklı ama.. dediğm gibi benim birkaç tane yakından bakıldığında gözenek görüntüsü var o da eskiden makyajla yatmaktan ve allık fırçalarını hoyrat sürtmekten dolayı yaptm yüzüme. Aşırı olmadıkları için gider diye düşünüyorum sonrasında bakım vs yaparım bir daha çıkmamaları için olmadı☺
Onu da bilmiyorum yapmayı çok duyuyorum ama nasıl oluyor ki bir de hamileyim ya bi zararı olurmu ?Bence geçici bir işlem için paranızı ve zamanınızı harcamayın. Gözeneğiniz de az bence. Kaliteli bir krem kullanın, bu tip cilt altına enerji veren cihazlara güvenmeyin. Kısa vadede belki faydalıdır ama uzun vadede nolur bilinmez. Ben bilmeden yaptırdım2 seans, parasını ödediğim 2 seansı da yaptırmadım. Evde dermaroller yapabilirsiniz hafif o gözeneklere. Bence bu cihazlardan daha iyi.