Cilt Bakımı Ürünleri cilt beyazlaması için

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

22Aralik

Guru
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
42
0
Arkadaslar whıtenıng skın sabun ve kıremının cıldı beyazlattıgı soylenıyo,yalnız amerıkadan sparıs verılıyor.http://www.skin-whitening-product.com/whitening-skin-care.html[/url] adresten bahsedılıyor baska bır sıtede.Beyazlamak ısteyen arkadaslar arastırın,bi gelısme olursa yazın .....

Son düzenleme:
cildimde çiller vardı,hala da var:1no2:
bir güzellik merkezinde fransız ürünü cilt beyazlatıcı whıtening sistemli bir krem verdi
ordaki uzman bayan ,
sonuç kremi 6ay kullandım,ve beyazlama kreminden olduğunu düşünüyorum cildimde şu an her iki yanağımda da tırnak büyüklüğünde güneş lekesi oluştu.
bunu doktor söyledi kremi aldığıma pişman oldum.
şu an lancome lekegiderici aldım 1aydır kullanıyorum ama bir etkisini göremedim henüz.
yani ben tavsiye etmiyorum beyazlatıcı ürünleri.

beyazlatıcı kremleri kullanırken gunes kremı kullanılması şart.Cilt hassaslaştıgından güneş leke yapar.gunes kıremı kullanmadıysan belkı o lekeler ondan olmus olabılır

hayır kullandım,zaten koruyucu olmadan çıkmam güneşr genelde.
fakat bu kremler bi yerde toplanma yapabiliyormuş melanin bi yerde toplanabiliyormuş .
açıkçası pişman oldum fakat herkes de bu sonuç çıkmayabilir.denemek isteyenler denesin ..

evet bırı beyazlatıcı kullanmıs ve cılt altındakı pigmet sekıllerı bellı olmaya baslamıs.expigmentın zararlı oldugunu duydum.Bu bahsettıgım urunlerde kojıc asıt ıcerıyormus.kojıc pirınc ve soyanın kufunden elde edılıyomus japonlar bulmus zararının olmadıgı soylenıyo.Bazı zararlı maddeler ıceren kremler vardır bunların hangı maddeler ıcerdıgını bılmıyorum ama kullananlar memnun olduklarını soyluyolar dogruysa tabi.

Arkadaslar böyle cilt beyazlatici kremler önermiyorum. cildi çok hassaslastiyor ve lekeler yapabiliyor bir dönem sonra. Mümkünse dogal yollardan beyazlatmayi deneyin.

Bızde cıldi hassaslastırdıgından bahsettık canım bu tur kremler kış aylarında kullanılıyor zaten dogal yolla demışsın kojıc asıt 1989 yılında bulunmuş ve bır çok ünlü marka kremlerın içinde bulunuyor ona bakacak olursak kozmetık urunlerını hıc kullanmaycaz.kojıc asıt pirncin ve soyanın mantarından elde edılmıs.Lütfen basma kalıp cümleler yerıne yapıcı,araştırıcı olalım.Kullanan,duyan,arkadaslarımız varsa onlar yazsın bu krem ve sabun satışı olmadıgından pek bılınmıyor ama baska bır sitede bahsi çok geçiyor.Ünlü bır yıldız beyaz oldugu halde pirınç suyu ıle yuzune kompres yaptıgını soyluyor.Bitkisel krem dersenız fair and lovly ısıml

Faır and lovly bıtkısel ama etkısı cok az menz fair and lovly daha etkılı oldugu soylenıyo onu kullanan duyan varmı arkadaslar.

Arkadaslar bu ürünlerden sihirliiksir sitesinde bahsedılıyordu ama 1 aya yakındır site kapalı.ürün pahalı degil 60 ytl.civarı. Ama kargo sorun sizce krem ve sabun kargo ücreti nekadar tutar.Yüzüm ve dekolte bölgemin aynı tonda olmasını istıyorum açık giyince yüz kirli gibi duruyo.

Arkadaslar bu ürünlerden sihirliiksir sitesinde bahsedılıyordu ama 1 aya yakındır site kapalı.ürün pahalı degil 60 ytl.civarı. Ama kargo sorun, sizce krem ve sabun kargo ücreti nekadar tutar.Yüzüm ve dekolte bölgemin aynı tonda olmasını istıyorum açık giyince yüz kirli gibi duruyor,,,,,,,,,,,,,,,,,

ya kzılar ne yapmamış gerek ki simdi? eğer zararlıysa eğer bitkisel yonde nasıl beyazlayacaz off yardım edin bilen yok mu acaba güzellik merkezine gitsem bana gulmezler değil mi opuldunuz mckyerimseniben

Dogal yolla cılt rengını acmak zor ben beyazlatıcı maskeler denedım faydası olmadı daha beter yaptı kabardı kızardı 1 hafta cıldım kendıne gelmedı tetrar yaptım gene aynı Şeyler oldu daha yapmıyorum.

açelya bahsettiğin sabuna nerden ulaşabilirim yurtdışı demişin ingilizce yok anlamam nasıl alabilirim yardım

bence en iyisi amway ballı sabun,amwayin diğer ürünlerini sevmiyorum ama ballı sabun süper hem yüze hem vücuda uygulanabiliyor,cilt tonunda da bariz bir berraklık oluyor tavsiye ederim

Bahsettıgım sabun ve kremden kullandım 50 faktor gunes koruyucuda birlikte ama kalıcılık yok gibi.yoko whitening ve valensey diye bi sabun arastırıyrm.aktarlarda varmıs ama her şehırde yok.

X