Cilt Bakımı Ürünleri Cilt bakımıyla alakalı.

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Yahunerdeyim

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2018
18
8
28
herkese iyi geceler.
kısa bir süre önce uzak doğu cilt bakım ürünlerine merak sardım. Koreli kızların yüzünü görünce bende Uzakdoğu ürünleri kullanayım dedim. Bildiğiniz markalar var mı? İnternette limonian diye bir siteye denk geldim. Kore bakım ve kozmetik ürünleri satıyor. Bu site hakkında bilginiz var mı? Ankarada uzak doğu markalarına ulaşabileceğim (hesaplı) bir yer var mı acaba?

benim bildiğim bir missha var.
1v1y de bazen çıkıyor kore kozmetik ürünleri ama markalarını hatırlamıyorum.

Gratis bazı ürünleri getiriyor artık. Maskelerde falan denk gelmiştim.
Missha nın da kendi internet sitesi var zaten online alışveriş yapabilir yada tester alabilirsiniz.
Lila kutu da da ekolojik ve organik ürünler satılıyor genelde. Kore markalarından missha orada da var, illa ki başka da vardır. Bakabilirsiniz.

Gratis bazı ürünleri getiriyor artık. Maskelerde falan denk gelmiştim.
Missha nın da kendi internet sitesi var zaten online alışveriş yapabilir yada tester alabilirsiniz.
Lila kutu da da ekolojik ve organik ürünler satılıyor genelde. Kore markalarından missha orada da var, illa ki başka da vardır. Bakabilirsiniz.
daha önce internetten tester ürün almadım. belli bir ücret ödüyor muyuz testerlar için

Hiç bir ürün cildi,saçı adam etmez sadece bu kac saatlik bakım uygular o kadar,esas olan beslenme içten bakım olacak et,yumurta,balık,bol su bunları eksik tüketen insanlar saçından cildinden belli oluyor emin ol.

Boyle seyler genetik daha cok. Bilip bilmedik kore urununu kullanmak yerine bildigim iyi urunleri tercih ederim ben.
Onlarin cilt yapilari tamamen kullandiklari urunlerle ilgili bir durum degil.

Canim onlar filtreden öyle. Benim tanıştığım beş tane koreli kız var, beşinin de cildi aşırı yağlı, sivilceleri falan var.
Hep duyuyorum Koreli kadınların güzellik sırrı diye ama nerede bu güzel Koreli kadınlar, bir ben göremedim sanırım :)

Boyle seyler genetik daha cok. Bilip bilmedik kore urununu kullanmak yerine bildigim iyi urunleri tercih ederim ben.
Onlarin cilt yapilari tamamen kullandiklari urunlerle ilgili bir durum degil.
elbette. ama merak ediyorum. birde o ürünleri denemek istiyorum

Eskişehir yolu üzeri olan bir avm de açıldı, kore ürünleri satan mağaza.
İçinde ıncık cıncık kozmetik falan bir sürü şey var.
Fiyatları da makul bir bakın derim.
Ama onların gen haritaları sebebiyle ciltleri porselen gibi, çok da büyük hayallere kapılmayın.

koreli midir çinli midir nedir ben onların cilt bakım ürünlerini asla kullanamıyorum. Yani naptıkları icine ne koydukları hangi hayvanda ne şekilde test ettikleri belli değil. çakmanın bile çakmasını yapabilen insanlar.
En guzel cilt temizliği için beyaz sabun (hacı şakirden başka almam) türk kahvesi telvesi peelign için ( içine birazda cilt temizliyicimden sıkarım) tonik illa ki bi markanın alırım sonra bepanthol krem oh missss bitti. Zaten temiz cilt en güzel cilttir.
Arada kil maskesi, vitamin maskesi artik cildimin ihtiyacına göre yapıyorum ama asla bu çan çin çonlarin yaptiklarindan değil. 26 yaşindayım yüzümde daha ne sivilce çıkti (regl dönemi hariç) nede başka bişey cillop gibi cildim var valla.
kullanmayın kuzum onların ürünlerini hiç sevmiyorum zaten herşeyi yiyolar köpekleri bile haşlıyolar hiç haz etmem kendilerinden.

İstanbuldaysanız eğer birçok avm de kore ürünlerinin satıldığı mağazalar var eğer gerçekten güvenip almak istiyorsanız oralarda bulunur sanırım

herkese iyi geceler.
kısa bir süre önce uzak doğu cilt bakım ürünlerine merak sardım. Koreli kızların yüzünü görünce bende Uzakdoğu ürünleri kullanayım dedim. Bildiğiniz markalar var mı? İnternette limonian diye bir siteye denk geldim. Kore bakım ve kozmetik ürünleri satıyor. Bu site hakkında bilginiz var mı? Ankarada uzak doğu markalarına ulaşabileceğim (hesaplı) bir yer varmı acaba?

Shiseido. Japon firması.

Cildin güzelliği ürünlerle o kadar da alakalı değil tabii. Genetiğin ve çevresel faktörlerin etkisi daha fazla.

Kore ürünleri bana biraz korkunç geliyor, sanırım hayvan deneylerinden dolayı falan. Bu hisse kapılan bir tek ben miyim? :s

X