Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
gece yatmadan önce: 1- makyajı neaytrogena ile çıkarıyorum 2- olay regenerist yüz fırçam ile Dermoskin yüz köpüğüile yüzümü fırçalama yapıyorum. 3- dickonson witch hazel tonik ile tonikliyorum. 4- 20 dk bekleyip tretin krem az miktarda sürüyorum (antiageing) 4- 5 dk bekliyorum üzerine La roch posay riche nemlendirici sürüyorum. 5- göz çevresi için dermoskin göz kremi kullanıyorum az birşey hyalarounic asid içeriyor- antiageing. 6- boyun herhangi nrmlendirici.... Sabahları... yüzümü dermoskin ile yıkıyorum soğuk su ile durulıyorum Dermoskin +30 güneşkremi bb veya cc krem vs. Haftatada 1 defa cosmed vanilya maskesi ve haftada 2 kez makinemle peeling

ben biobellinda'nın makyaj temizleme suyunu kullanıyorum. ardından bazen gülsuyu veya toniğini uyguluyorum. sonra gündüzse gündüz kremi geceyse gece kremi uygulayıp işlemi pratik bir şekilde bitiriyorum :KK70: kanserojen madde içermeyen bitkisel ürünler olduğu için içim rahat.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kızlar sağolun Paylaşımlarınız için ..artık istikrarla uyguladığım ürünler var ki istikrar en önemli noktaymış..bizler genelde sabırsız davranıp hemen sonuç isteriz ya ama sabretmek lazım imiş:)öncelikle makyaj ve genel yüz temizliğim için kesinlikle bioderma sensibio kullanıyorum daha medikal bi ürün olduğundan ve alkolsüz zararı yok çok ucuzdeğil ama çok çok bereketli uzun süre kullanırsınız sabah akşam yüzümü sebamed compact sabunla yıkıyorum gözenek sıkılaştırıcı ve toparlayıcı ve mat bir görünüm sağlıyo..ardındanda herhangi bir nemlendirici sürüyorum ne olduğu değil nemlendirmek çok önemliymiş bunu ihmal etmeyin .1 aydır düzenli yapıyorum ve işe yaradı..insanlarda farkedince tamam dedim..tavsiye ederim

X