Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakımınızı nasıl yapıyorsunuz

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

aslanya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2013
36
0
kızlar cildiniz yüzünüz için özellikle neler yapıyosunuz ben bi gül suyu,gül yağı,kayısı yağı operasyonuna girdim bakalım bunları kullananlar varmııı..fikirlerinizi tecrübelerinizi, atıverinn ortaya

araştırıyorum yüzlerce cilt ürünü var bende bu bitkisellerden medet umuyorum diğerlerine göre sıfır risk olur diye belki..gözenek kapatıcı ,ki benimkiler oldukça açık,gerginleştirici ,sıkılaştırıcı yüz toparlayıcı farklı ürünler varmı tavsiye edeceğiniz..cevaplarınızı bekliyorum kızlaar

Nivea canlandırıcı tonik ile yüzünü silmeni öneririm.
Gözenekleri sıkılaştırıcı özellikleri var.

Baş edemeyecek kadar kötüyse yüzün cildiye uzmanına gitmekle başla bence.Ben 3-4 sene önce zoretanin tedavisi gördüm.Siyah noktalar ve kalan gözenekler geçenlerde gözüme çok çarpmaya başladı.İki ay clindoxyl,benzamycin kullandım.Bitince aktara gidip yosun özlü sabun aldım.Yosun özlü sabun ile sabah akşam yüzümü yıkıyorum.(Gerçekten çok iyi temizliyor).Cildim çok kurumasın diye de gün içinde yüzümü yıkama gereksinimi duyduğumda dermoskin yüz yıkama köpüğü ile temizliği yapıp,her durumda da lavanta suyu ile siliyorum.(Gül suyu da olabilir,sıkılaştırmak için)Yüzümü asla sıcak suyla yıkamıyorum buzz gibi su kullanıyorum.Şu sıra yoğurt-karbonat maskesine de taktım.Akşamlarımın vazgeçilmezi

Cildime her ay bakim yaptiriyorum
onun disinda her gece temizleyici tonik ve nemlendirici uyguluyorum
haftada bir kez peeling ve nem maskesi
kullaniyorum bol su iciyorum...

Benimde cildim kuru ve kızarık yatıştırıcı krem arıyorum ne önerebilirsiniz.

İçeriği banada çok uygun

• Yüz ve vücut için iyileştirici ve onarıcı bakım
  • Cildin yeniden yapılandırma sürecini hızlandıran Hücre Büyüme Faktörleri ile zenginleştirilmiştir
  • Cildin biyomekanik özelliklerini yeniden kazandırır
  • Yeni hücrelerin üretimini uyaran Çinko, Bakır ve Manganezin Mineral Kompleksini içerir
  • Epidermisi onaran Centella Asiatica ile harmanlanmıştır
  • Nemi hapseden ve cildi yatıştıran Hiyalüronik Asit ile doludur
  • Cilt daha aydınlık, rahat ve sağlıklı görünür
  • Zarar görümüş cilt ve kuru leke, çatlama ve çizik durumları için idealdir
hemen sipariş veriyorum umarım dedikleri gibi orjinal üründür

Kızlar:))
ben bu ürünün strawberrynet.com da olduğunu bilmiyordum. Çok yaşayın, süpersiniz! Şimdi heme alacağım hem de hiç beklemeden.

Benim cildin aşırı kuru kremlerden çok menmun kalamadım .Bende yüzüme artık saf zeytin yağı sürmeye başladım sanki daha iyi nemlendiriyor .

Yararı olur mu pek bilmiyorum ama kesinlikle bi zararı olmaz.Yararıda olabilir diye tahmin ediyorum çünkü çok şifalı bi yağ.ama zeytin yağının orjinal olmasına dikkat edin marketlerde satılanları sürmeni tavsiye etmem

Kesinlikle katılıyorum yüzümü sadece gül suyu ile temizliyorum saf ve doğal..Gerçekten de çok memnunum.Kimyasal maddeli cilt ürünlerinde uzak durmak en iyisi derim..

Ben de kalmış kahve telvesi ile yüzümdeki ölü hücreleri temizliyorum

haa...bir de bal ve yumurtayı karıştırıp maske yapıyorum. Bazen de yoğurt maskesi. Umarim faydalı olur, gerçi benim cildim karma, daha çok da yağlıya kaçıyor ama...

Cildime her ay bakim yaptiriyorum
onun disinda her gece temizleyici tonik ve nemlendirici uyguluyorum
haftada bir kez peeling ve nem maskesi
kullaniyorum bol su iciyorum...

her gece tonik benim yüzümü yağlandırıyor ya zaten yağlı cildim..
sizin cildiniz nasıl ?
ben de tam sizinle aynı rutini uygularım ama tonik kısmımız farklı.

-Her sabah yüzümü gül suyu ile temizliyorum.
-Göz makyajımı senelerdir kayısı yada kantaron yağı ile temizliyorum. Kirpiklerim uzadi bu sayede:)
-Günlük makyajım göz makyajindan olustugundan cildimi suyu ile yikiyorum. Iki üç günde bir tonik ile temizliyorum.

Bunların dışında duş sonrası siyah nokta bandı takıyorum burun çevresine. Tek sorunum düzenli nemlendirici kullanma alışkanlığım yok henüz.

gül suyu kurutuyor eğer yağlı cıldınız yoksa kullanmayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…