Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakımında yaptıklarınız ve kullandığınız ürünler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

karprenses

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2011
122
0
sayfa sayfa okuyum dedim ama çok kafam karıştı artık makyajdan sonra sırasıyla nasıl bi işlemle cildi temizlemek gerekiyo? makyaj yapmasakta rutin bi temizlikte neler yapıyorsunuz ? birde bu işlemlerde memnun kaldığınız ürünlerden önerileriniz olursa çok çok sevinirim :81: çok mu şey istedim ne :78:

canım doğru mudur değil midir bilemem ama ben yaptığımı yazayım sana.

göz makyajımı niveanın göz makyaj temizleyicisi ile temizliyorum. krem şeklinde. maybeline sıvı da kullandım. sıvılar waterproof maskaraları iyi çıkarmıyor. avonun krem göz makyaj temizleyici de kullandım ondan da memnundum. ama genelde bulunması da kolay olduğundan nivea göz makyaj temizleyici kullanıyorum. krem olanlardan. pamuk yardımıyla iki üç hafif ovalamada çıkıyor.

sonra yüzümü niveanın normal ciltler için yüz temizleme jeli ile yıkıyorum iyice. pamuk vasıtası ile yüzümü siliyorum. bakıyorum pamuğa artık var mı? ona göre tekrar yıkıyorum. sonrada pamuk ile çok az nivea canlandırıcı tonik ile siliyorum yüzümü. toniği her zaman uygulamıyorum. ama yüzümde ağır makyaj varsa muhakkak uyguluyorum. kalan parçaları alıyor. tonik olarak oriflame de kullandım yandı sanki hafif yüzüm. niveadan memnunum. avonun gül kokulu bir toniği denemiştim o da fena değildi.

tezmilenmiş kurumuş yüzüme çok az nivea günlük bakım kremi sürüyorum. nemlendiricimi özellikle kışın hemen hemen her gün kullanmaya çalışıyorum.

sabah uyandığımda yüzümü gene temizleyici jel ile yıkarım. kuruluk varsa hafif nemlendirici sürerim. makyaj yapacak isem nemlendirici sürdükten sonra en az 10 dk beklerim ki yüzüm iyice emsin kremi. yoksa makyaj kusuyor.

haftada 1 kere de deborah yüz peelingini uyguluyorum duşta. hafif partiküllü bir yapı. bi nohut tanesi kadar sıkıyorum elime göz çevrem hariç yüzümü ovalıyorum.

makyaj yapıyorsan muhakkak temizleyici kullanmalısın. doğal malzemelerden olur hazır olur farketmez ama muhakkak temizle yüzünü.

eskiden dermokilin temizleyici kil maskesini yapardım 15 günde 1 kere. o da çok iyi temizliyordu ama şu an kullanmıyorum.

yani kısaca hangi marka kullanırsan kullan göz makyajını temizle, yüzünü jel ile yıka, tonik ile kalan artıkları sil sonra da nemlendirici sür.

çok güzel yazmışsın tşkrler canım :) güzellikte en önemli şey temizlik cildimize iyi bakmamız lazım.gülsuyunu tonik olarak kullananda çok kişi var hemde doğal düşünülebilir o tercihte

yuzumde makjay olsun olmasın hergun aksam loreal ın temızleme sutu ıle temzlıyorum daha sonra tonık ıle sılıyorum ve son olarak nemlendırıcı suruyorum,loreal ı yıllardır kullanıyorm memnunum,heryerde satılıyor ve ucretı uygun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…