bayanlar bu baslıgı acma geregı duydum cunku gercekten benı cok sasırtan bırsey ogrendım.evet nıvea yıllardır var olan bır marka ama bır cok ınsan dandık sıfıtıyla yargılıyor bılıyosunuz kı nıvea BEİERSDORF markasına ait.hıc aklıma bu markanın sıtesıne bakmak gelmemıstı.baktım ve bu markanının dıer bır cılt bakım urunu olan LA PRAİRİE oldugunu ogrendım.çok şarıtıcı..nıvea gercekten kalıtelı ellerde uretılıyor bence...
insanlar duyduklarına değil denediklerine inanıyorlar
ben niveanın hiçbir ürününü beğenmiyorum
neyi denesem ters tepti
ayrıca aynı firmaya ait olan iki farklı marka birbirinden kalite olarak çok farklı olabiliyorlar
eğer iki marka da aynı olsaydı ürün fiyatları arasında dağlar kadar fark olmazdı
elbette dogru soyluyosun ama 20 yasında bırınn de la p. kullanmasını ben onaylamıyorum. genc cıltler ıcın ne bılıyım yeterlı olabılır nıvea.ben bıotherm de kullandım leş gbı parfumden ınsanın yuzu hasat oluo.sen hangıı urunlerını kullandn
bir sürü kremini nemlendirci ve peelingini denedim
ama hpsi akne oluşturdu hatta çok meşhur dudak nemlendiricilerini bile sevmiyorum dudağımı kurutuyor
en memnun kaldığım cilt bakım ürünleri avene ve la roche posay
zaten eczanede satılıyorlar
araştırıp denemeni tavsiye ederim
la roche yıkama jelım var tolerıane.kullandm yanı ne yararı var ne zararı dıer urunlerı nasıl bılemıorm