Cilt Bakımı Ürünleri Cilt bakımında hangi ürünleri kullanıyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Tanufuk

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2011
905
1
Temizleyici olarak sebamed yüz temizleme jelini kullanıyorum. Göz kremi, tonik, gece ve gündüz kremlerini yine sebamed kullanıyorum. Bir de bazı günler akşam yatmadan cildimi kayısı yağı ve havuç yağı sürüyorum. özellikle kışın çok iyi oluyor. Eğer cildiniz kuruya meyilliyse tavsiye ederim. Haftada bir gün de aktardan aldığım kil maskesini yapıyorum arkasından da nivea'nın bal maskelerinden kullanıyorum. Şimdilik bu bakım yeterli. Sizler neler uyguluyorsunuz? Bir de göz makyaj temizliyeci olarak Neutrogena kullanıyorum KK'dan hediye gelmişti çok beğendim tavsiye ederim.

2. post benden olsun :)
Sabah kalkınca Avalon Organics, Vitamin C Refreshing Cleansing Gel ile yüzümü yıkıyorum aynı markanın toniği ile tonikliyorum
Sonra jason aloe vera jeli sürüyorum.Göz kremi kullanmıyorum şu an
Haftada bir kez çamur maskesi 1 kezde kil maskesi kullanırım kullandığım iki maske markasıda queen helen
Haftada bir yulaflı ballı queen helen shrubla peeling yaparım.haftada 3 günde e vitamini yağı ile cildimi beslerim
Bu arada bahsettiğim tüm ürünler doğal içeriklidir.Hassas bir cilt yapım olduğu için dikkat etmem gerekiyor

Başkada bişi kullanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…