34 yaşındayım ve bugüne kadar herhangi bir cilt bakımı ürünü kullanmadım.Ama artık kullanmam gerektiğinin farkındayım.Yüzümde siyah noktalar var ve cildim gözenek gözenek.Ne yapabilirim, ne kullanabilirim.Tavsiyesi olanlar lütfen yazın...!!!
bence bu konuda sız su an bısıy yapamassınız duzenlı cılt bakımı yaptırmanızı tavsıye ederım cunkı gözenek porlarınız dolu oldugu ıcın kendınız bısey kullansanızca cıldınız almaz profesyonel bır cılt bakımı yaptırıp yıkama jelı ve nemlendırıcılerle evde desteklemenız gerekecek bakım sırasında sıyak noktalar cıkartılıp acılan gözenekler tekrar kapatılacak yanı profesyonel bakım sart
Doğal kil maskesi aldım, biominera diye.2 haftadır kullanıyorum, cildimde gözle görülür bir değişiklik var.Cildimin sıkılaştığını ve gözeneklerin yavaş yavaş kapandığını hissediyorum.Umarım iyi şeyler olacak.:))
arkadaşlar cine5 de izledikten sonra hemen sipariş verip aldım. 10 gün kullanılacak diyorlardı. 10. gün yüzümde kabarmalar kızarmalar oluştu ayrıca kırışıklık da hiç bir etki göstermedi. iade edebileceğimi de sanmıyorum. Kaç kez mail attım cevap bile vermediler. Kısacası ben memnun kalmadım. Sanırım yüzümü düzeltmek için de bir dr. a gitmem gerekiyor.
Mesajından anladığım kadarıyla 10 gün boyunca her gün kullanmışsın.Üzerinde haftada 1-2 defa kullanılabilir diye yazıyor.Bence o kızarıklıklar sık kullandığın için olmuş.Açıkcası ben memnun kaldım üründen.