Cilt bakımı

baloncuk13

şişko patates
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2013
1.497
636
Merhaba bayanlar. 32 yaşındayım. Ergenlik döneminde yoğun sivilceli yıllarımdan sonra yüzümde izler kaldı. Sadece pütürlü girintili çıkıntılı görünüm değil birde kızarıklık ve hassasiyet var. Ve ayrıca bu yaşıma rağmen hala cips çikolata çekirdek kuruyemiş baharatlı yiyemiyorum tekrar aktif sivilcelerim çıkıyor. Kendimi bu tarz yiyeceklerden hep mahrum bırakmak zorunda kalıyorum çok üzgünüm. Benimki kadar sıkıntılı cilt için yapılacak birşeyler varmı bilmiyorum ayrıca korkuyorum hassasiyet çok fazla kaşısam bile kabarıp kızarıyor. İyiye gitsin derken daha kötü bir girişimde bulundurmak istemiyorum. Ne önerirsiniz öncelikle bir güzellik merkezine mi gitsem yoksa cildiyeye falan mı. Bu arada ergenlik döneminde cildiyeye çok gittim. 2 kere roaccutane tedavisi gördüm 6şar aydan. Başka kremler falan kullandım.daha çok merak ettiğim güzellik merkezinde benim gibi ciltlere uygun birşeyler yapılabilir mi

Güzellik merkezinden ziyada sizin hastaneye gitmeniz lazım.

Medikal cilt bakımlarını iyi yapan yerler var, isterseniz bi araştırın. En azından aylık cilt temizliği yaptırırsınız, o küçük beze gibi şeyler akneye dönüşmez.

Lütfen jordan serisini kullan ve derma control serisini yoksa hayatta çözüm bulamazsın ve aylık cilt bakımını lütfen aksatma, bende aynı yerlerden geçtim o yüzden elimden geldiği kadar yardımcı olamak isterim

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…