• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

cilt bakımı yaptırdım sonuç :(

iksess

evlenmeden olmaz
Kayıtlı Üye
4 Mart 2012
144
0
46
Antalya
kızlar eczanede ucretsız cılt bakımı vardı gırdım.. benim hassas ve kuru bı cıldım var.. nemlendırıcıler nemlendırmıyo o derce.. cok ölü derim var. ölü hücreleri arındıramıyorum. neyse cılt bakımı yaptı kız nature's dıye bı markanın urunlerıyle yüzünde ölü hücreler çok fazla nemlendırıcı aşagı ınmıyo bıle dedi o bakımını yaptıgı markanın temızleyıcısını onerdi.. al dedi yani satmak ıcınmı yaptı anlayamadm.
birde dediki ilerde yüzün koyu olur boynun açık renk :(((((hassas cildim çünkü :( bugun bugun yuz temızleme sungerı aldım.. orıflamein temızleyıcısını kullanıyorum onu surdum yuzume sonrada bu süngerle ovarak cıkardım yıkadım.. yanlısmı yapıyorum ne yapıyorum bılmıyorum :(

canım aslında ölü deriden arınmak için doğru bi yöntemde cildin hassasmış bi uzmana görnsen sonra karar versen kullanıcağın ürünlere
ürün satmak için neler yapıyolar hep aynı laflar hangi ürünü kullanıyosun -x başlar x'i kötülemeye halbuki onu önceden satmıştır..

ölü deriden arınmak için clinique tonikleri harika. evet, biraz pahalı, 65 liracık kadar. toniği dışında hiç bir ürününü beğenmedim/beğenmiyorum, ama haklarını yememek lazım tonik harika. 3 rengi var, yeşil, pembe, bir renk daha, hatırlamadım. bayan şöyle bir uygulama yaptı, etkisini göstermek için, sağ elimi kendi markasının toniği ile, diğer elimi başka bir tonikle sildi. sonra da aynı kremi her 2 elime de sürdü. sağ elim anında apak oldu, kremi resmen vakumladı. sol elimi uzun uzun ovaladık ki kremi emsin diye.

Back
X