Sivilceli Ciltler cilt bakımı yaptırcam yardım

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

miyuw

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Şubat 2011
152
1
sizce nerede cilt bakımı yaptrmalıyım ayrıca yzumde sıyh nokta alnımdasıvılceler var hangı yontem ıyı gelırkı yardım kızlr

sizce nerede cilt bakımı yaptrmalıyım ayrıca yzumde sıyh nokta alnımdasıvılceler var hangı yontem ıyı gelırkı yardım kızlr

bende merak ediyorum:KK17: sivilce ve siyah noktalar temizlenmeden güzel sağlıklı temiz bir cilt olmadan makyajda hiç güzel durmuyor.
Hadi cilt bakımı yaptıran kızlar bize bir el atın:nazar:

dermatolağa gidebilirsin cilt bakımı için ama kesin sonuç vermiyor.ben gittim sonra bıraktım sivilcelerim daha çok artmıştı

kesin ve çok etkili bi yöntem söliyim buz kristtalleri diye bi tedavi yöntem var derinin altına ince buz tanecikleri gönderiyolar ve orda yeni deri oluşuyo üstteki sorunlu derin 15 gün içinde dökülüyo ve yerine bebek gibi bi cilt geliyo üstelik lekesiz tertemiz :) bende yaptırıcam ama çok pahalıymış 500 tl den başlıo:KK43::KK43::KK43::KK43:

pufff 500 mü öğrenci insanız biz ya:KK43:
devlet öğrencine sahip çık:KK74::KK19:

:2: siyah noktaları sıkmayın sakın kızlar, sıkınca daha çok kalıcı hale geliyor. bakım için bağdat caddesinde shapemaster var 180 TL ye bakım yapıyorlar hemde organik :) e-grupindirimi diye bir yerde kampanyası çıkıyor bazen takip edebilirsiniz o zaman 100TL nin altına geliyor. birde makyaj ve bebeğim için ürünler aldığım saru organik var oradada bir baksınlar cildinize eminim bir çözüm bulabilirler sizin için. bizde öğrenciydik parasizdik ama en güzel günleriniz, iyi yaşayın :)

X