Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakımı ürün tavsiyeleriniz ?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

baby03

4 aşk dolu kalp ♡♡♡♡
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2010
5.206
9
merhaba arkadaşlar bu aralar iyi bir süt maske ve yüz kremine ihtiyacım var nivea alıyordum ama sıkıldım sanki bir aydır cildimde sivilcelenme yaptı ......avonun akneli ciltler için killi maskesi ve yüz temizleme jelini almayı düşündüm ama pek iyi değil avon denildi tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ......yorumlarınızı bekliyorum ...a.s.

roche'un effaclar serisini tavsiye ederim. herkes memnun kalıyor

cilt bakımı ürünü kullanan yokmu kızlarrrrrrr???

merhaba arkadaşlar bu aralar iyi bir süt maske ve yüz kremine ihtiyacım var nivea alıyordum ama sıkıldım sanki bir aydır cildimde sivilcelenme yaptı ......avonun akneli ciltler için killi maskesi ve yüz temizleme jelini almayı düşündüm ama pek iyi değil avon denildi tavsiyelerinize çok ihtiyacım var ......yorumlarınızı bekliyorum ...a.s.

yasınızıda belırtırsenız daha ıyı olur.20 25 yas cıvarı ısenız amacınız temızlemek nemlendırmek olur bu nedenle dunyalar para vermeye gerek yok nıvea ısı gorur.25 yas sonrası ısenız lancome estee gbı urunlerı tercıh edebılırsınız.daha ayrıntılı bılgı almak ıstıyosnz sevıl parfumerı.com adresınde cılt bakım urunlerı var ayrıntıları ve fıyatları da eklı=)kaydirigubbakcemile3

oxyload klasik ozon kremini cilt bakımı için tavsiye ederim kızlar.Cildim yumuşak ipeksi bir hal aldı. besliyor ve nemlendiriyor. Bu kremin saf ozon jelide var.OXYLOAD OZON JELİ DİYE. her türlü egzama mantar,Akne,Herpes,genital sorunlarada iyi geldiğini söylüyorlar.
Özelliklede sivilce sorununda birebir. bilakis denedim muayyen günlerimde cildim çok kötü oluyordu. jelide annem eklem agrıları için almıştı.yüzümde denedim. ertesi günü sivilcelerim iz bırakmadan söndüler.

yasınızıda belırtırsenız daha ıyı olur.20 25 yas cıvarı ısenız amacınız temızlemek nemlendırmek olur bu nedenle dunyalar para vermeye gerek yok nıvea ısı gorur.25 yas sonrası ısenız lancome estee gbı urunlerı tercıh edebılırsınız.daha ayrıntılı bılgı almak ıstıyosnz sevıl parfumerı.com adresınde cılt bakım urunlerı var ayrıntıları ve fıyatları da eklı=)kaydirigubbakcemile3

23 cnm tşklerbayanssulusmile

merhaba kızlar
bir konuda bilginize ve tafsiyenize ihtiyacım var, ROZAGRAF diye bir cilt bakım ürünü var bu ürünle ilgili bilginiz yada kullanan varmı varsa önerisini yazarsa sevinirm. teşekkürler şimdiden

X