Ürünler gelsin beraber rutin oluştururuzBu sefer cok fena heyecan yaptim, hemen baslamak istiyorum da sansima kargo 6 gun sonra diyorBi de rutin olusturma konusu var tabi Kafamda biraz oturdu gibi ama asitlerden cekiniyorum, orda da azcik yardimin lazim
Benim cildim bebek gibi.Cok bosladim cilt bakimimibu aksam sheet mask yapayim diyorum. Kendime getirir beni belki
Oy masallahBenim cildim bebek gibi.2 aydır retinol kullanıyorum
Benim kışın cildin kuruyor o yüzden sadece akşamları yıkıyorum ve boş boş nemlendiriyorum. The ordinary kullanıyorum %1Oy masallah
Hangisini kullaniyorsun ?
O degilde yuzum nasil Kuru
Yag bazli sonra su bazli temizleme yaptikdan sonra yuzum kup kuru kaldi
Normalde yagli cildim
Daha 1 ay oncesine paril paril parliyordu yagdan.Benim kışın cildin kuruyor o yüzden sadece akşamları yıkıyorum ve boş boş nemlendiriyorum. The ordinary kullanıyorum %1
Kışın cilt daha kuru oluyor ondandır.Daha 1 ay oncesine paril paril parliyordu yagdan.
Cildimde uzun zamandir gorunurde hic degisiklik yok
Simdi yuzumu temizleme asamasi sonrasi 15 dk maske ile durdum. Ardindan 15 dk bekleyip nemlendirici surdum. Yatmadan cica sleeping mask nemlendirici de mi sursem. Felaket kurumus. Maske sonrasi hemen emdi o siviyi. Nemlendiriciyide surdugum gibi emdiKışın cilt daha kuru oluyor ondandır.
Ben gün içerisinde abdest alırken yüzümü yıkadığımda geriliyor. Güneş kremi kullanıyorum yetmiyor nemiSimdi yuzumu temizleme asamasi sonrasi 15 dk maske ile surdum. Ardindan 15 dk bekleyip nemlendirici surdum. Yatmadan cica sleeping mask nemlendirici de mi diesem. Felaket kurumus. Maske sonrasi hemen emdi o siviyi. Nemlendiriciyide surdugum gibi emdi
Baska mi almak gerek ozamanBen gün içerisinde abdest alırken yüzümü yıkadığımda geriliyor. Güneş kremi kullanıyorum yetmiyor nemi
Effectha nemlendirici denedin mi çok güzel tavsiye ederimNormalde yagli cildim
Cica krem ile propolis li nemlendiricim var. Donusumlu kullaniyorum
Ondan değil kışın cilt fazla kuruyor ve ekstra nemlendirmek lazım. Mesela kış boyu güneş kremi öncesi nemlendirici kullanıyorum. Yazın güneş kremş bile yağlı geliyor cildime. Mevsim farkı benceBaska mi almak gerek ozaman
Denedim,hic yaramadi bana. Bana kore urunleri olmayan seyler yaramiyor. Cosmed vs de iyi gelmedi. Okadar para harcadim TürkiyedeEffectha nemlendirici denedin mi çok güzel tavsiye ederim
Cream co nemlendiriciside güzel diyorlar onuda deneyebiliyirsinDenedim,hic yaramadi bana. Bana kore urunleri olmayan seyler yaramiyor. Cosmed vs de iyi gelmedi. Okadar para harcadim Türkiyedeisime yarayan kore Sheet maskeleri. Ucuz ucuza almistim ordan
O zaman bildiğinden şaşma. Cildin deneme tahtası değil.verim aldığın ürünlere devam etDenedim,hic yaramadi bana. Bana kore urunleri olmayan seyler yaramiyor. Cosmed vs de iyi gelmedi. Okadar para harcadim Türkiyedeisime yarayan kore Sheet maskeleri. Ucuz ucuza almistim ordan
Ben elimdekiler bitene kadar birsey almamaliyim. Ve dedigim gibi kore urunlerinden sasmasam iyi olur..oburleri agir geliyor cildimeCream co nemlendiriciside güzel diyorlar onuda deneyebiliyirsin
Zaten ordan aldiklarimi dusda kullaniyorum vucuduma. Clinique yag bazliyida. Kokusu midemi kaldiriyorO zaman bildiğinden şaşma. Cildin deneme tahtası değil.verim aldığın ürünlere devam et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?