Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Mustela nın şampuanını oğluma kullanıyorum ama güneş kremi yetişkinler için var mı hiç duymadım.
Allah bağışlasın evet sitesinde yetişkinler içinde uygundur yazıyor... instada biri paylaşmış o yüzden merak ettim. Teşekkür ederim yinede...

Bence etkisiz canım

Vallahi sanırım en iyisi zeytinyağı.. ben sadece zeytin yağı kokusundan rahatsız oluyorum yoksa onu kullanmaya devam ederim
Aman sakın sakın. Yüzde kapalı komedona neden olabilir. Yağ türevi şeyler yüze sürülmez hindistan cevizi yağı dahil.

Eklentiler

• 2C399A0F-6D3A-4660-AA54-DE005C315AF5.png
    92,5 KB · Görüntüleme: 55
La roche possay tek geçerim Yıllardır bunu kullanıyorum. Cilt lekerini de onarıyor düzenli kullanımda.
Canım bu cica krem. Her gün kullanılmaz ki sivilce yapabilir ve cilde ağır gelir. Bu tür kremler haftada üç gün kullanmak yeterli

Canım bu cica krem. Her gün kullanılmaz ki sivilce yapabilir ve cilde ağır gelir. Bu tür kremler haftada üç gün kullanmak yeterli
Aaa , ben her gün sürüyorum nasıl iyi geliyor cildime. Demek ki herkeste aynı olmayabilir. Teşekkür ederim bebeyim başkanım

Aman sakın sakın. Yüzde kapalı komedona neden olabilir. Yağ türevi şeyler yüze sürülmez hindistan cevizi yağı dahil.
Vallaha mı.. ben düzenli kullanıyordum ama hiç bir sorunum olmuyordu tam tersine düzgünlesiyordu cildim.. anladım vallahi ilk defa senden duydum

Vallaha mı.. ben düzenli kullanıyordum ama hiç bir sorunum olmuyordu tam tersine düzgünlesiyordu cildim.. anladım vallahi ilk defa senden duydum
Bununla ilgili çok araştırma yaptım sürmeyin diyorlar. Bazen hindistan cevizi yağı kullanırdım onu da bıraktım.

En son nemlendirici konustugumuzdan beri tekrar Dr.Jart+ Ceramidin nemlendiricisini kullandim. Cildim kendine geldi. Fakat bitmek uzere. Kisin kullanmistim iyi geliyor. Sadece kokusu gul suyu gibi.

Allahim okadar nemlendirici almissim ki basta. Onlari bitirme cabasindayim bitmeden yeni alamam

Eklentiler

• IMG_20220525_193348.jpg
    31,8 KB · Görüntüleme: 46
Son düzenleme:
Bununla ilgili çok araştırma yaptım sürmeyin diyorlar. Bazen hindistan cevizi yağı kullanırdım onu da bıraktım.
O zaman doğrudur canım sağol söylediğin için sürmem o zaman ..

Peki bir şey sorcam göz altı ve çevresi kremi için ne önerirsin ? Yaşım 33 şuan bir şey yok tabi ama ileride kırışıklık durumuna karşı gerçi olacağı varsa oluyordur da daha az olmasını sağlar belki

Ben göz altı için serum kullanıyorum cafein içerikli. Kimisi krem ile destekliyor ama bazı dermatologlar serum yeterli diyor. Bunu kullanıyorum ama farklı markalardan da bakabilirsin. İçeriği iyi olan göz altı serumları; Facelab, the purest, shevec, Mia klinika, revolution, le balvo
Üç saatlik indirimleri takip et baya indirime.i giriyor

Takip ettiğim bir estetik cerrah göz çevresi için kremleri önermiyor serum kullanmayı tavsiye ediyordu. Göz çevresindeki deri ince olduğundan krem de yoğun olduğu için oradaki proteinlere bağlanıp ksentelazma denilen yağ birikintileri oluşturabiliyormuş.

Cilt tipiniz nedir
Karma diye biliyorum. Lorea nem terapisini yeni almıştım kullanıyordum ama buradaki yorumları görünce endişe ettim. Sivilceye meyilli bir cildim var zaten.
Peki bebek yağının vücuda sürülmesi sorun olmaz değil mi? Ben bebek yağını nemlendirici niyetine vücut için kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…