Yuz soyma fircasi kullanmaya cesaret edememŞu linki buraya birakayim.
Yüz Serumu Nasıl Kullanılır?: 13 Adım (Resimlerle) - wikiHow
Yüz Serumu Nasıl Kullanılır?. Serumlar besleyici maddeleri cildine yoğunlaştırılmış bir şekilde verir. Yüzünü yıkadıktan sonra, nemlendiriciden önce birkaç damla serumu yüzüne sür. Serumlar, nemlendiriciler gibi cildin yüzeyinde...www.wikihow.com.tr
Onu es geçiyoruz not ettim bak iyiki hatirlattinYuz soyma fircasi kullanmaya cesaret edemem
Gorunce buyuk olan gozlerim iyice pörtlediOnu es geçiyoruz not ettim bak iyiki hatirlattin
Cildin elle temizlenip elle urun kullanilmasi lazm cilt bariyeri zarar gormesin
Tövbe Bismillah. Bunlar ne
Kasa arkası ucuzdu rosmandan aldım gün içnde tazelemek içinTövbe Bismillah. Bunlar ne
O gunes kremi hangisi?
Bak bende ne var
Ay saka gibi.
Bunun son kismini cocuklara kullandim. Ben thank you farmer gunes kremine gectim.
Neyse cosrx bitince cocuklara normal eczane gunes kremi kullandim. Oglanin yuzu costu. Doktor ilk kullandigina gec diyor
Ha olarak luvit, skinsensual ve ısana kullandım. Üçünü de sevdim Isana parfümlü. Facelab güzel diyorlar şimdi de kampanyası var 2. 1 TL ona da bakabilirsn.İyi geceler hanımlar. Hassas ciltliyim. Memnun kaldığınız hyalüronik asit varsa önerebilir misiniz? Daha önce inkey list kullanıyordum ve çok çok iyiydi. Ama bazen cildimi yakıyordu kızayordum. Başka bir şey almak istiyorum o yüzden
Doa markadan memnun musun?Siz istediniz ben açtım. e açtıysam o zaman hep beraber bir rutin oluşturalım ne dersiniz. O zaman çıkın çıkın gelin
DİKKAT ÇOK ÖNEMLİ. MUTLAKA YAZ KIŞ GÜNEŞ KREMİ KULLANMALIYIZ. HİÇ BİR ŞEY YAPMIYORSAK BİLE GÜNEŞ KREMİ KULLANMALIYIZ. CİLDİ LEKELENDİREN IŞINLARDIR
Benim cildim yazın yağlıya dönük karma, kışın kuruya dönük karma olduğu için yaz kış farklı ürünler kullanıyorum.
Günlük rutinimi yazıyorum lütfen korkup kaçmayın hahahahaha
Sabah
Köpük temizleyici ile yüz yıkama
tonikleme
hyaluronik asit
Güneş Kremi
Akşam
-Çift aşamalı temizlik ilk önce yağ bazlı temizleyici ile sonra Köpük temizleyici ile yüz -yıkama
-tonikleme
-hyaluronik asit
-C vitamini + bha asit dönüşümlü kullanıyorum. (Bunlar beraber kullanılmaz dikkat)
-Nemlendirici
Haftada iki kere fiddy metodu yapıyorum
Benim cilt tipime uygun kullandığım ürünler bunlar.
Lütfen kendi cildinize uygun ürünleri kullanın
Eki Görüntüle 2963948 Eki Görüntüle 2963949 Eki Görüntüle 2963950
Eki Görüntüle 2963990 Eki Görüntüle 2963991
Hepsini kullanımıyorumSerum manyagi yapmissin kendini
%10 c vitaminini ve bha toniğini kullandım ikisinden de memnun kaldımDoa markadan memnun musun?
Anlat tabiKasa arkası ucuzdu rosmandan aldım gün içnde tazelemek için
Hepsinin ayrı işlevi var anlatayım mı jajaja
Sen ilk önce şu cildin için doktora gitAnlat tabi
Ben daldim yine k beauty satan sitelere. Serum bakiyorum
Bende sabah attigim serumu o yuzden kullaniyorum. Kilo alinca direk tabaga aliyorum. Bulldog gibim oluyor siyah iz var gibiHepsini kullanımıyorumbenimağız kısmında renk farkı var. Sanki ağda yapmıi gibi kızarıyor renk değiştiriyor. Arbutin c vitaimini ve niaceminide onun için.çok kötü görünüyor
Ben mi abartiyorumSen ilk önce şu cildin için doktora git
Onarıcı serumlar onlar canım. Kış için aldım alt bakıpAmpuller ne icin calci?
Şu kremler pahallandı diyordum ya şimdi daha da pahallandıTövbe Bismillah. Bunlar ne
O gunes kremi hangisi?
Bak bende ne var
Ay saka gibi.
Bunun son kismini cocuklara kullandim. Ben thank you farmer gunes kremine gectim.
Neyse cosrx bitince cocuklara normal eczane gunes kremi kullandim. Oglanin yuzu costu. Doktor ilk kullandigina gec diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?