- 11 Şubat 2022
- 464
- 1.622
- 43
Roza olduğuna eminsen kullanma bence. Rozalı ciltler sadece azeleic asit kullanabiliyor. Cica krem ve the ordinary ya da isis pharma nın azeleic asitine bak bence.Whaaat
Uzun sure ara verip tekrar baslamistim haftada 1 kullanmaya. O iyi geldi belki diyordu. Kullaninca zaten cok bekletmiyorum. 10dk bekletiyordum,yuzum kusuyordu resmen
Karmadan yağlıya dönük ve sivilce lekelerim var.cilt tipin nasıl?
Ya sorma bu ay maaşımı Kore ürünlerine yatırdım. Bir yandan enayi miyim acaba sorgulaması yaşıyorum, vicdanım rahat değil ama ürünleri kullanınca adamlar yapmış diyorum djdjdjdjfjBu cilt bakımı bataklık resmen. Görümcemi de alıştırdım. yalvarıyor bana "abla nolur artık link atma" diye
TabikiiiiiiiiBu arada bazen indirimler oluyor 2. ürün 1 tl vs. Paylaşmamı ister misiniz?
Dermatologa (umarim Turkcesini dogru yazdimRoza olduğuna eminsen kullanma bence. Rozalı ciltler sadece azeleic asit kullanabiliyor. Cica krem ve the ordinary ya da isis pharma nın azeleic asitine bak bence.
Bende calci yuzunden dustum batakligaYa sorma bu ay maaşımı Kore ürünlerine yatırdım. Bir yandan enayi miyim acaba sorgulaması yaşıyorum, vicdanım rahat değil ama ürünleri kullanınca adamlar yapmış diyorum djdjdjdjfj
Bende sonunda kizkardesime bulastirdim. Battim abla diyorduBu cilt bakımı bataklık resmen. Görümcemi de alıştırdım. yalvarıyor bana "abla nolur artık link atma" diye
Şey kullanıyor musun göz altı serumuBende calci yuzunden dustum batakliga
Bazen sirf ambalaji /rengi guzelmis diye alasim geliyor
Şey kullanıyor musun göz altı serumu
Hahahajshdh netten görsellere bak istersen ama her kızarıklığa roza diyemeyiz, belki senin cildin hassastır sadece. Kılcal damarlar belli mi sende?Dermatologa (umarim Turkcesini dogru yazdim) gidip test ettirmedim.
Hep yagli cildim var dendi.
Kizariklik ve hafif sivilce gibi kisim daha cok banyo,Deniz Vs sonrasi cosuyor.
Foto atayim dicem de ,sirf yanak gelemiyorum
Valla burada fiyatlar malum öyle bir lüksüm olsa keşkeBende calci yuzunden dustum batakliga
Bazen sirf ambalaji /rengi guzelmis diye alasim geliyor
Boyle nerdeyseHahahajshdh netten görsellere bak istersen ama her kızarıklığa roza diyemeyiz, belki senin cildin hassastır sadece. Kılcal damarlar belli mi sende?
Kafeinli göz serumu kullanıyorum ben deSunu kullaniyorum sayilir miDaha cok goz ve dudak etrafi icin
Eye pads merak ediyorum ama
Şunların yorumlarına bir bak istersen. Ben La roshe kullanıyorum. cildim normal olduğu için altına nemlendiri kulanıyorum. Pudramsı bitişli.Gunaydin kizlarr, sizden oneri almaya geldim. Sivilceli /karma cildim var, rutinimde yvesrocher ürünlerini kullanıyorum ama gunes kremini pek begenmedim ve asiri pahalı, soyle sivilce yapmayacak ve parlak durmayan bir gunes kremi tavsiyeniz varmi?
Hep mi böyle yoksa dönemsel mi? Bence doktora görün kesin teşhis al ona göre ürünler kullan. Aha bha ya veda etmen lazımBoyle nerdeyse
Burun kenarlarinda belli
Yok banyo,Deniz,yuzme sonrasi.Hep mi böyle yoksa dönemsel mi? Bence doktora görün kesin teşhis al ona göre ürünler kullan. Aha bha ya veda etmen lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?