Popüler Konu Cilt bakımı rutinimiz 💆‍♀️

Bi türlü düzgün bi rutin oturtamadım ya güneş kremi alcam ne zamandır onu bile erteliyorum gerçi o fiyatla da alakalı

ky serum kullanmıyor musun? Nemlendirici kremin etkisin arttırır rutinine eklemelisin bence.

Hayır henüz kullanmadım ama kesin alacam. Bu nemlendirici de aklımda.
Ben de çok hafif kırmızı sivilce izleri var asit kullanmayı bırakmam lazım yerine ne kullansam onu kara kara düşünüyorum.

Hayır henüz kullanmadım ama kesin alacam. Bu nemlendirici de aklımda.
Ben de çok hafif kırmızı sivilce izleri var asit kullanmayı bırakmam lazım yerine ne kullansam onu kara kara düşünüyorum.
C vitamını, Arbutin ve niacinamide cilt lekleri için kulanılıyor. C vitaminin kullanınca güneş kremi mutlaka kullanmalısın

Bi türlü düzgün bi rutin oturtamadım ya güneş kremi alcam ne zamandır onu bile erteliyorum gerçi o fiyatla da alakalı
Bir başlasan bağımlısı oluyorsun. Hele serumlar var ya off. Hepsini yüzüme boca edesim geliyor ehehe

Kirmizi olan mi?
Daha evvel paylasmistim değerleri yaziyo hic kullandin mi fiddy de 15 20 dk falan cok degilmi buna ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…