Ya disarida yuruyorum. Kahkaha attimGece ruyamda topuklarıma asit sürüyordum abartisizyataga girmeden yarin fiddy yapayim deyip uyudum ruyada esime ayagimi gösterip bak simdi napiyorum diye gösteriyordum
Devrelerimin ne kadar yandığını anla
Kizim olursa bende Omer Aliye talibim de uzadikca uzuyor yas farkiGel biz senin oglan ile beni kizin basini bagliyalim da rahatca al krem
Sen durKizim olursa bende Omer Aliye talibim de uzadikca uzuyor yas farki
Hayır henüz kullanmadım ama kesin alacam. Bu nemlendirici de aklımda.ky serum kullanmıyor musun? Nemlendirici kremin etkisin arttırır rutinine eklemelisin bence.
Bir baslayinca geliyor aslinda. Birde fark görünce daha da bagimlisi oluyor insanBi türlü düzgün bi rutin oturtamadım ya güneş kremi alcam ne zamandır onu bile erteliyorum gerçi o fiyatla da alakalı
Ben onu bıraktım The Purest AHA BHA döndüm ama yazın kullanamayacağım için tekrar Sirenol'a dönücem ehehe
Benim The Ordinary aha bha fiddy icin uygun mi ya tırsıyorum yuzum yanmasinBen onu bıraktım The Purest AHA BHA döndüm ama yazın kullanamayacağım için tekrar Sirenol'a dönücem ehehe
Yok gormedim
C vitamını, Arbutin ve niacinamide cilt lekleri için kulanılıyor. C vitaminin kullanınca güneş kremi mutlaka kullanmalısınHayır henüz kullanmadım ama kesin alacam. Bu nemlendirici de aklımda.
Ben de çok hafif kırmızı sivilce izleri var asit kullanmayı bırakmam lazım yerine ne kullansam onu kara kara düşünüyorum.
Kirmizi olan mi?Benim The Ordinary aha bha fiddy icin uygun mi ya tırsıyorum yuzum yanmasin
Bişi olmaz ben de eşimden 2 yaş büyüğümYok gormedimanasini sevdim
Oy minnos. Benim ki 7olacak
Bir başlasan bağımlısı oluyorsun. Hele serumlar var ya off. Hepsini yüzüme boca edesim geliyor eheheBi türlü düzgün bi rutin oturtamadım ya güneş kremi alcam ne zamandır onu bile erteliyorum gerçi o fiyatla da alakalı
Tam trakya kizi benim kiBişi olmaz ben de eşimden 2 yaş büyüğüm
Kirmizi olan mi?
Daha evvel paylasmistim değerleri yaziyo hic kullandin mi fiddy de 15 20 dk falan cok degilmi buna ?Yeni aldığım ürünler bunlar. %100 orjinal ürünler ben Online-Parfümerie » Parfum & Kosmetik kaufen | DOUGLAS sitesinden aldım.
Burdan yazdigim ürünlere bakip vadettiklerini ve özelliklerini okuyabilirsiniz. Chrome tarayicisinda Çeviri özelliği bulunmakta bu yardimci olabilir.
Eki Görüntüle 2951515
•Missha Soft Finish Sun Milk SPF 50
•Glycolic Acid 7% Toning Solution
•Retinoids Retinol 1% in Squalane
•AHA 30% + BHA 2% Peeling Solution
•Vitamin C Ascorbyl Glucoside Solution 12%
Anti-Aging
Benimki de sarışın kahverengi gözlü beyaz tenli. Baba mavi gözlü. Gözleri hayin dayılarından dolayı koyu olduTam trakya kizi benim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?