Bi arastır sen yinede..Not ettim gunes kremini.
Iste diyorum serumsuz filan olmaz. Genetikmidir nedir. Gunes kremi konusunda cok iyi degildir annem. Yeni almis o bitince dedigini alayim
Sen buraya uğra ara ara bak nasıl düzene giriyorVallahi kil maskesi yaptm kurumasını bekliyorm ben şokertelemedm
Rutinlerim düzenlide kil maskesini falan rutine koymadım hiçSen buraya uğra ara ara bak nasıl düzene giriyor
Sakince o elindeki maskeyi yere bırakRutinlerim düzenlide kil maskesini falan rutine koymadım hiçhayatımda düzenli yaptgm tek sey cilt bakımım galiba bu ara ayy calci benm için tehlikeli sular aslnda okudugum herseyi uapmaya kalkarım ben manyagım
Sen böyle killi milli seyleri yaptkca bana hatrlat aklına gelirsemSakince o elindeki maskeyi yere bırak
Fiddy yapalım bu haftaSen böyle killi milli seyleri yaptkca bana hatrlat aklına gelirsem
Sen çift aşamalı temizlik yapmıyor musunNasıl yapayım yag mağ bseyler diyo
Bioderma h2o benm cift asamada kullandgm ürünSen çift aşamalı temizlik yapmıyor musun
Hımm o zaman fiddy işi yatarBioderma h2o benm cift asamada kullandgm ürün
Ayy ben yanlsı mı yapıom öyle yaparak ozmnHımm o zaman fiddy işi yatar
Yok ya öyle de yapan var ama ben yağ bazlı + su bazlı seviyorum. Daha derinlemesine temizliyor gibi hissediyorumAyy ben yanlsı mı yapıom öyle yaparak ozmn
Yag bazlı bsey denedm sweirdan öı neydi markası ama isilik gbi döktü yüzüm ertesi gün ondan bidaha denemedm hiç.. sen nasıl yapıosn ürünlerin neler? Cok soru sordm hakkını helal etYok ya öyle de yapan var ama ben yağ bazlı + su bazlı seviyorum. Daha derinlemesine temizliyor gibi hissediyorum
Konu zaten bakım sor istediğin kadarYag bazlı bsey denedm sweirdan öı neydi markası ama isilik gbi döktü yüzüm ertesi gün ondan bidaha denemedm hiç.. sen nasıl yapıosn ürünlerin neler? Cok soru sordm hakkını helal et
Ayy ne ki bunlarBu senenin son urunleri. Insallah aminEki Görüntüle 3258031
Esansim bitmek uzere.Ayy ne ki bunlarherseyi alasım geliyo yine
Ooo yine Kore ürünleri talan edilmişBu senenin son urunleri. Insallah aminEki Görüntüle 3258031
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?