çok fazla kometikle aram yok ama kullandığım bikaç ürün var
-peeling mutalaka haftada 3 kere fln markası şuan clean&cleaer
-dıadermine dengeleyici yüz temizleme sütü
-dıadermine canlandırıcı tonik
-dıadermine göz cevresi bakım kemi
-aktardan aldığım güneş koruyucu 50 faktör güneş koruyucu krem başkada yok
fondöten kullanıyorsan kesinlikle cildini arındırmalısın.yoksa gözenekler kapanır cildin bozulur ve erken yaşlanmaya başlar.bence çok kullanmamalısın.mineralli fondötenler var eczanelerde ama fiyatlı oluyor tabii.
önerimi dikkate alırsan memnun kalacağını düşünüyorum. kil maskesi almalı ve haftada 1 yapmalısın.siyah nokta sorununu çözer yağlanmanı azaltır dengeler.farkını göreceksin.kolayca bulabilirsin kozmetik mağazalarında küçük paketlerde satılıyor.kimisi krem gibi kimisini temiz suyla sen çamur gibi yapıp uyguluyorsun. saydığın ürünlerden de sebamed veya neutrogena deep clean güzel. clean and clear öğrenciyken kullanmıştım bi etki görmedim.
çok fazla kometikle aram yok ama kullandığım bikaç ürün var
-peeling mutalaka haftada 3 kere fln markası şuan clean&cleaer
-dıadermine dengeleyici yüz temizleme sütü
-dıadermine canlandırıcı tonik
-dıadermine göz cevresi bakım kemi
-aktardan aldığım güneş koruyucu 50 faktör güneş koruyucu krem başkada yok
bioderma nın H2o temizleyicisini tek geçerim hem dermalojik ürün kimyasal değil yani hemde yıkamaya bıle gerek kalmadan butun makyajı tertemız yapıyo onunla temızledıkten sonra ıstersen yıne bioderma nın yıkama jelıyle yıkayabılırsın 2 kat iyi olur. ben öyle yapıyorum daha sonra cıldıne uygun bir tonik kullan sonra göz cevresı ve yuz nemlendırıcısını sürersin dısarı cıkarkende gunes koruyucuyu ıhmal etme canım..nivea nın ürünlerine hıc baslama bence eczane ürünü al direk dermalogica 1 numaradır yada DDF..
loreal garnier- Saf ve temiz serisi 3ü bir arada ( maske, peeling,temizleyici) mucize bir temizleyici şiddetle tavsiye ederim.sivilce ve siyah noktalarımdan kurtuldum bunun sayesinde. 10 tl civarı marketlerde satılıyor
Tonik-bunca denemelerime ragmen hala kendime uygun bir tonik bulamadım, hiç biri iyi gelmedi, garnierin mavı toniği kuruttu cildimi nivea visage ne iyi geldi ne de kötü, rosensein toniğini deneyeceğim şimdi
nemlendirici- La roche posay efffaclar h, karma ciltler için bu pamuk gibi yapıyor cildini :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?