farklı şeyler okuyorum çünkü aklım karıştı.
yeni ürün aldım uzun süre sonra eczaneden la roche. ordaki görevli yanaklarımın hassas olduğunu söyledi. önceden amwayinkini kullanıyordum. organik ya da dermokozmetik ürünler kullanmaya çalııyorum özellikle yüz için.
sorularımı numaranladırsam daha iyi olacak, cevapv erirseniz çok sevinirim.
1-mesela az önce duş aldım, duşa girmeden yüz yıkama jelini sürdüm öyle girdim çıktım, sonra peledon dione spa marka bir bitkisel cilt maskesini sürdüm, birazdan da yıkayıp nemlendirici süreceğim, sonrasında da güneş kremi. bu sıralama doğru mu, tniği nerd yapmam gerekti?
2-sabah kalkınca yüz yıkama jeliyle yıkamaya sonrasında toniklemeye gerek var mı?sadece suyla yıkıyorum genelde, çünkü temiz oluyor makyaj güneş kremi akşamdan temizliyorum
3-sadece güneş kremi ve nemlendirici sürmüş olsam bile akşam eve gelince yıkamam gerekli mi?
4-toniği fazla kullanmıyorum bazen kızartabiliyor, pamuğa sürüp biraz bekletiyorum cilt üzerinde tampon, özellikle siyah noktalı ve gözenekli yerlere yapıyorum, günde 2 kez filan kullanmak zararlı mı?mesela çoğu zaman nemlendirici ve güneş kremi sürüyorum ama su jelle temizlik yapıyorum akşam, tonik kullanmadan.
5-başka bir uzman stopakn sebum regulatin mask vermişti, burna sür diye siyah noktalar için.bu noktaların gözeneklerin sebumla alakası var mı çünkü hiç faydası olmadı, peeling etkisi de göstermedi, gösterir demişti?
6-peeling hiç yapmıyorum cildim biraz yıprandı, ama yazın yapmak zarar verir mi ki, cildim hassas t bölgem karma biraz yağlı sayılır.
7-yeni aldığım la rocjhe yıkama jeli elde köpürtüp yüze sürün diyor, direk yüze sürüp köpürtsek zararlı olur mu acaba?
bazılarını biliyorum araştırdım da yanlış bilebileceğim ihtimali var çünkü cildim isteidğim gibi tepkileri alamıyor olumlu açıdan, bu yüzden danışmak istedim bu foruma. umarım gereken cevapları alabilirim