- 17 Ağustos 2011
- 4.514
- 7.490
-
- Konu Sahibi Felix_Felicis
çok şey istemiyosun tabiki canım ben declarenin ürünlerini kullanıyorum gayet memnunum sanada öneririm
Peki bana cilt temizliğinde adım adım neler yaptığını da anlatır mısın? Biliyorum çok abarttım ama doğru uygulamak niyetindeyimmesela cildimi canlı tutmak için Nourishing Multi Vitamin Cream kullanıyorum.
Temizleyici olarakExtra Gentle Exfoliant kullanıyorum bu özellikle çok güzel.
Shower Gel var duş jeli olrak kullandığım daha da var yani tatlım :)
merhaba canım sana çok güzel bir tavsiyem var foreverliving cilt bakım ürününü dene derim şuan onu kullanıyorum bende 5 gün oldu kullanmaya başlayalı çok memnunum bilgi almak istersen yardımcı olurum tatlım
canım ilk olarak yüzünü güzelce yıka ondan sonra temizleyiciyi yüzüne masaj yaparak uygula ondan sonra tekrar yüzüne durula sonra canlandırıcını sür
Cildiniz yağlıysa La Roche Posay ın Effaclar serisi için güzel yorumlar yapılmış. Bir göz atabilirsiniz. Ben de kullanıyorum ama on gündür , uzun vadedeki etkileri için yorum yapamıyorum henüz.
kızlar ben çok araştırdım . bu cilt bakım ürünleri ile ilgili... bir çok şey de denedim.. en sonunda muhteşem birşey keşfettim... SÜLÜK... evet bildiğimiz solucan olan sülük... yapanlar gayet memnun... üstelik vücuttaki varislerede çok faydalı.. avrupada bir çok yıldız sülük terapisi yapıyormuş meğer... karar verdim tıbbi sülük alıp yüzüme yapacağım:) yıllarca babaannelerimiz yapardı ve gayet rahatlardı:) varmış bir hikmeti...salgıladığı madde cildin onarımını artırıyor ve ciltten kirli kanı emiyor... paylaşmak istedim... kozmetiklere para harcayacağımıza beslenmeye dikkat ve doğal şeylere yönelmeliyiz... sizde araştırın internetten bu sülük mucizesini..... sevgiyle kalın...:)
otacı gül suyu ile yüzünü temizle
olay nemlendiricisi ile yüzünü nemlendir
haftada 2 kez garnier 3ü bir arada maskesi ile ölü hücrelerden kurtul