Cilt Bakımı Ürünleri Cilt bakımı için tavsiye ürünler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Felix_Felicis

Guru
Kayıtlı Üye
17 Ağustos 2011
4.514
7.490
Merhabalar, ben 18 yaşındayım.
Gözeneklerim geniş ve siyah noktalarım var.
Cildimi çok yormadan ve yaşımın gençliğine de uygun bi bakım tavsiyesi arıyorum. Bilgilerinize güvendiğim için de burada size danışmak istedim. :)
Hangi markaların hangi ürünlerini kullanmalıyım?

Tertemiz ve gözeneksiz bir cilt istiyoruum çok şey mi istiyoruum:KK52:

mesela cildimi canlı tutmak için Nourishing Multi Vitamin Cream kullanıyorum.
Temizleyici olarakExtra Gentle Exfoliant kullanıyorum bu özellikle çok güzel.
Shower Gel var duş jeli olrak kullandığım daha da var yani tatlım :)

merhaba canım sana çok güzel bir tavsiyem var foreverliving cilt bakım ürününü dene derim şuan onu kullanıyorum bende 5 gün oldu kullanmaya başlayalı çok memnunum bilgi almak istersen yardımcı olurum tatlım

mesela cildimi canlı tutmak için Nourishing Multi Vitamin Cream kullanıyorum.
Temizleyici olarakExtra Gentle Exfoliant kullanıyorum bu özellikle çok güzel.
Shower Gel var duş jeli olrak kullandığım daha da var yani tatlım :)
Peki bana cilt temizliğinde adım adım neler yaptığını da anlatır mısın? Biliyorum çok abarttım ama doğru uygulamak niyetindeyim :KK70: mesela cilt temizleme sütü falan diye bi muhabbet var. ondan sonra tonik vs.. Bunlardan kullandıklarını ve kullanış sıralarını da yazar mısın :)

merhaba canım sana çok güzel bir tavsiyem var foreverliving cilt bakım ürününü dene derim şuan onu kullanıyorum bende 5 gün oldu kullanmaya başlayalı çok memnunum bilgi almak istersen yardımcı olurum tatlım

cilt tipin ne peki canım ve ne için kullanıyosun?

canım ilk olarak yüzünü güzelce yıka ondan sonra temizleyiciyi yüzüne masaj yaparak uygula ondan sonra tekrar yüzüne durula sonra canlandırıcını sür

Cildiniz yağlıysa La Roche Posay ın Effaclar serisi için güzel yorumlar yapılmış. Bir göz atabilirsiniz. Ben de kullanıyorum ama on gündür , uzun vadedeki etkileri için yorum yapamıyorum henüz.

canım ilk olarak yüzünü güzelce yıka ondan sonra temizleyiciyi yüzüne masaj yaparak uygula ondan sonra tekrar yüzüne durula sonra canlandırıcını sür

yani siyah noktalarımdan ve de gözeneklerimden kurtuluyorum bu şekilde :))

Cildiniz yağlıysa La Roche Posay ın Effaclar serisi için güzel yorumlar yapılmış. Bir göz atabilirsiniz. Ben de kullanıyorum ama on gündür , uzun vadedeki etkileri için yorum yapamıyorum henüz.

Evet yağlı bir cilde sahibim. Ona da bakıcam :)

kızlar ben çok araştırdım . bu cilt bakım ürünleri ile ilgili... bir çok şey de denedim.. en sonunda muhteşem birşey keşfettim... SÜLÜK... evet bildiğimiz solucan olan sülük... yapanlar gayet memnun... üstelik vücuttaki varislerede çok faydalı.. avrupada bir çok yıldız sülük terapisi yapıyormuş meğer... karar verdim tıbbi sülük alıp yüzüme yapacağım:) yıllarca babaannelerimiz yapardı ve gayet rahatlardı:) varmış bir hikmeti...salgıladığı madde cildin onarımını artırıyor ve ciltten kirli kanı emiyor... paylaşmak istedim... kozmetiklere para harcayacağımıza beslenmeye dikkat ve doğal şeylere yönelmeliyiz... sizde araştırın internetten bu sülük mucizesini..... sevgiyle kalın...:)

kızlar ben çok araştırdım . bu cilt bakım ürünleri ile ilgili... bir çok şey de denedim.. en sonunda muhteşem birşey keşfettim... SÜLÜK... evet bildiğimiz solucan olan sülük... yapanlar gayet memnun... üstelik vücuttaki varislerede çok faydalı.. avrupada bir çok yıldız sülük terapisi yapıyormuş meğer... karar verdim tıbbi sülük alıp yüzüme yapacağım:) yıllarca babaannelerimiz yapardı ve gayet rahatlardı:) varmış bir hikmeti...salgıladığı madde cildin onarımını artırıyor ve ciltten kirli kanı emiyor... paylaşmak istedim... kozmetiklere para harcayacağımıza beslenmeye dikkat ve doğal şeylere yönelmeliyiz... sizde araştırın internetten bu sülük mucizesini..... sevgiyle kalın...:)

ben yapamammmm.peki o sülüğün yapıştığı yer ne olacak yara oluyor çünkü!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hem kolay gelmesin size sülük yapıştırmak korkusu acısı ve yarası oluyor.bir ara salyangoz kremleri revaçtaydı sülüktense onu yüzümde gezdiririm :))))))

canım.. tıbbi sülük merkezinden sipariş ettim.. bu canlı kirli kanı emiyor sadece . temiz kanı asla emmiyor.. yüzde de hem kirli kanı emip hem salgıladığı madde ile canlandırıyor.. sonra o hafif yara hemen kapanıyor.... bir çok star sülük terapisi olduğunu yazmış internette..... bir ara internetten sende bak lütfen.. bizzat babaannem de uygulardı çok rahatlardı varislerede çok iyi geliyor.. bacaklarıma da yapayım diyorum:) ... üstelik öyle mucizevi hayvanlar ki avrupada , almanyada sülük tedavi merkezleri var.. ben inşallah deneyeceğim ve sonucu sizlerle paylaşacağım...... üstelik dini açıdan da çok tavsiye ediliyor....... üstelik gayette ucuz:) o kadar kreme para verdik birde bunu deneyeceğim çok inandım :) haydi sevgiyle sağlıkla kalınızzzz:)

ben daha önce ayak ağrım için sülük kullandım.ama bilinenden daha büyük yılanımsı bir şeydi.tabi sülüktü yanlış olmasın sadece sülükler bir kaç cins onu belirtmek istedim.acı vermiyor ama yine de yüze uygulanmaz belki variste işe yarar nede olsa kan emiyor.ama benimkinin emdiği yerde yara oldu kesik oluyor yani o kesik yara oluyor 10 gün falan sürdü yaranın iyileşmesi.bende ne yazık ki işe yaramadı sülük tedavisi.
sülüğün daha önce birini emip emmediğini anlamak için bu önemli çünkü hastalık taşıyabilir.sülüğü ayrı bir suya alın üstüne azıcık yemek tuzu atın.şekilden şekile girecektir bu normal ama eğer kan benzeri bir şey salgılarsa o sülük daha önce kullanılmıştır.bunu da belirtmek istedim.şifa olsun inşALLAH :)))

otacı gül suyu ile yüzünü temizle
olay nemlendiricisi ile yüzünü nemlendir

haftada 2 kez garnier 3ü bir arada maskesi ile ölü hücrelerden kurtul

:KK49:

Kusura bakmayın sınavım vardı ilgilenemedim burayla.

otacı gül suyu ile yüzünü temizle
olay nemlendiricisi ile yüzünü nemlendir

haftada 2 kez garnier 3ü bir arada maskesi ile ölü hücrelerden kurtul

:KK49:

bir şey daha sorabilir miyim. garnier kullanmayı bıraktıktan sonra yine eski haline mi döner cildim?

Clinique yüz temizleme köpüğü ve su bazlı nemlendiricisini tavsiye ederim, şayet fiyatları tuzlu gelirse daha makul olan Sebamed köpük temizleyici ve nemlendiricisi de mükemmel.Ben kızım için bunları tercih ediyorum.

X