• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Cilt bakımı için ne kullanabilirim? hiç kullanmadım

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

nightmarenights

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2011
1.238
15
66
Antalya
Merhaba 20 yaşındayım,yüzüm için ekstrabir bakım ürünü veya maske kullanmıyorum . cilt tipim karmaymış, ne kulanabilirim ne tavsiye edersiniz lütfen yardım edin :41: geçenlerde bi maske aldım ama yüzden soyularak çıkıyo şeffaf bi tabaka halinde ama içime pek sinmedi tüylerimi koparıyo gibime geldi. kil maskesi bana uygun mudur kullanayım mı , önerileriniz bekliyorum:29:

Merhaba 20 yaşındayım,yüzüm için ekstrabir bakım ürünü veya maske kullanmıyorum . cilt tipim karmaymış, ne kulanabilirim ne tavsiye edersiniz lütfen yardım edin :41: geçenlerde bi maske aldım ama yüzden soyularak çıkıyo şeffaf bi tabaka halinde ama içime pek sinmedi tüylerimi koparıyo gibime geldi. kil maskesi bana uygun mudur kullanayım mı , önerileriniz bekliyorum:29:
güzellik uzmanıyım canımm .. sana önerilerim var
haftada 1 gunden fazla maske yapma . o 1 günde de banyodan cıkarken yap 3 dk dan faazla bekletme
soyularak cıkan maskeler fazla işlevli degıl bence . bazıları epidermis( cildin en üst tabakası ) nı soyarak erken yaşlanmaya ve nem kaybına sebep olur
kil maskeleri değilde daha organik ve cilde nem veren şeyler kullan
mesela ben olay ın yuz yıkama jelini
deborahın feelingini kullanıyorum fıyat olarakda cok ucuzlar

güzellik uzmanıyım canımm .. sana önerilerim var
haftada 1 gunden fazla maske yapma . o 1 günde de banyodan cıkarken yap 3 dk dan faazla bekletme
soyularak cıkan maskeler fazla işlevli degıl bence . bazıları epidermis( cildin en üst tabakası ) nı soyarak erken yaşlanmaya ve nem kaybına sebep olur
kil maskeleri değilde daha organik ve cilde nem veren şeyler kullan
mesela ben olay ın yuz yıkama jelini
deborahın feelingini kullanıyorum fıyat olarakda cok ucuzlar

çok mutlu oldum cevap yazdığınız için çok teşekkür ederim :16: organik ve nem veren neler olabilir mesela alternatif , olay ve deborahtan başka. açıkcası korkuyorum bu vakte kadar bişi kullanmadım şimdi kullanıp cildime zarar verir miyim diye akşamdan beri bişeyler okuyup duruyorum aşırı makyaj yapan bi insanda değilim:31: biraz siyah nokta sivilce falan var malum

Benim cildim de karma, yüz temizleme jelleri pek iyi gelmiyor yüzüme, sivilceleniyor alnım :(

Yüz kremi olarak Garnier Esas Bakım kullanıyorum cildime çok iyi geldi, hafif bi nemlendirici canım.. Birsürü nemlendirici kullandım ama hep Garniere döndüm, denemelisin ..

Kil maskesini bende önermiyorum benim cildime iyi gelmedi şahsen..

Kahve,tarçın,bal ve yoğurt la peeling yapıyorum ..

Benim cildim de karma, yüz temizleme jelleri pek iyi gelmiyor yüzüme, sivilceleniyor alnım :(

Yüz kremi olarak Garnier Esas Bakım kullanıyorum cildime çok iyi geldi, hafif bi nemlendirici canım.. Birsürü nemlendirici kullandım ama hep Garniere döndüm, denemelisin ..

Kil maskesini bende önermiyorum benim cildime iyi gelmedi şahsen..

Kahve,tarçın,bal ve yoğurt la peeling yapıyorum ..
nasıl hazırlıyosun nasıl bir faydasını gördün peelingin

Back
X