Maske Tarifleri Cilt Bakımı Hakkında Pratik Bilgiler

Evde Yapılabilen Doğal Cilt Bakımları Kolay yüz maskesi, Basit Kolay Cilt Maskeleri , Yüz Maskesi, sivilce maskesi, en iyi maske tarifleri, cilt lekeleri, en iyi yüz maskesi, yüz temizleme maskesi, ev yapımı doğal yüz maskeleri, cilt beyazlatma, evde yapılan yüz maskeleri, siyah nokta

garip_bir

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2011
454
4
1-Bildiğimiz kuru sofra tuzu ile güzelce ovuşturursak ,peeling yapmış oluruz.3-5 dk. kuru kuru yapıp sonra durulayın bebek cildi gibi oluyor.

2-siyah noktaları götürmek için aktardan papatya alın.güzelce kaynatın.(iyice siyahı çıksın)15dk.kadar buhar maskesi yapın.sonra pamukla bu çaya banın yüzünüzü silin 5dk. sonra yıkayın.tertemiz oluyor cilt ay gibi parlıyor.

3-maydonozu kıyın ,içine limonu sıkın güzelce karıştırın.Ölçü yok.yemyeşil bir su oluyor bunu (deneli olrak)buzluk kabına koyun her zaman buzlukta hazır olsun.haftada 2-3 kez uygulayın.özellikle sivilce ve sivilce izlerine ve çillere çok iyi geliyor zamanla yok olduğunu görün

4-bildiğimiz ayçiçek yağını pamuğa dökün güzelce silin hem süper temizliyor hemde besliyor.Lütfen özellikle akşam sürün ve yatın sabah kalktığınızda cildinizin yeniden doğmuş gibi çok farklı bir güzelliğe sahip olduğunu farkedin.
BENİM TARAFIMDAN [DENENMİŞTİR VE GÜZEL SONUÇ

Sofra tuzu tek başına hassas ciltleri tahriş edebilir fakat yoğurt ve llimon ile karıştırıldığında çok çok iyi geliyor tecrübe ile sabittir

şu kırmızı olan tarifi anlamadım tuz toz olduqu için ellerni bastırıp öle mi ovuşturuosn

buzluk yüzüme qezdirip yıkacak mıyım

ayçiçek yagı göz çevresine sürülür mü biraz açıklarsan sewinirim

Son düzenleme:

canımöncelikle şunu söyleyeyim. ben bunların hepsini denemedm sadece şu , yağlı olanı yaptım..
1. sorun:
evet tuzu yüzüne ovuştur işte hayatım :))
2.sorun: sadece yüzüde gezdir.
3. sorun: genellikle göz çevresine sürülmez maskeler maske sürer gbi canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…