• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Cilt bakımı hakkında en iyi çözümü almanız için bilmeniz gerekenler

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

iremugur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Mayıs 2008
61
0
86
44
İstanbul
Merhaba Arkadaşlar

Eğer isterseniz cilt bakımı ile ilgili bilmek istediğiniz herşey hakkında ücretsiz pratik veya uygulamalı eğitim , akneli, siyah noktalı, lekeli yüze, kırışıklıklara, morluk ve şişkinlere nasıl bir çözüm bulabiliriz nasıl bir çilt bakımı yapabiliriz diyorsanız.Çözüm aradığımız herşeyi sorup öğrenelim.Neden dışarılarda ürünlere, salonlara para dağıtalım.Kendi işimizi kendimiz yapalım.Gelin Ağustos 15'inden sonra buluşalım.

Adres:İstanbul Mecidiyeköy

Katılmak isteyenler isim bildirebilir.

Merhaba Arkadaşlar

Eğer isterseniz cilt bakımı ile ilgili bilmek istediğiniz herşey hakkında ücretsiz pratik veya uygulamalı eğitim , akneli, siyah noktalı, lekeli yüze, kırışıklıklara, morluk ve şişkinlere nasıl bir çözüm bulabiliriz nasıl bir çilt bakımı yapabiliriz diyorsanız.Çözüm aradığımız herşeyi sorup öğrenelim.Neden dışarılarda ürünlere, salonlara para dağıtalım.Kendi işimizi kendimiz yapalım.Gelin Ağustos 15'inden sonra buluşalım.

Adres:İstanbul Mecidiyeköy

Katılmak isteyenler isim bildirebilir.

istanbulda değilim ama sen bu konularda bilgilsin galiba. siyah noktalara çözüm önerin varmı? ama pratik bir şey yada ürün olmalı. çünkü hem yarmaz bir oğlum var ve çalışıyorum. siyah nokta bantlarını kullanan varmı?

istanbulda değilim ama sen bu konularda bilgilsin galiba. siyah noktalara çözüm önerin varmı? ama pratik bir şey yada ürün olmalı. çünkü hem yarmaz bir oğlum var ve çalışıyorum. siyah nokta bantlarını kullanan varmı?

ilk olarak yüzünü temizliyorsun
sonra peelingi sürüyorsun masaj yaparak
sonra üstüne maskeyi yerleştiriyorsun
sonra kalan peeling maskenin üstüne ve burun kenarlarına sürüyorsun
maske kuruyana kadar bekliyorsun (katı olana kadar 15-45 dk)
sonra maskeyi çıkarıyorsun (çıkardığın maskede siyah noktalarını ve gözeneklerinden çıkan yağları göreceksin %100 )ve yüzünü yıkıyorsun
kuruladıktan sonra nemlendirici kremi yumuşak hareketlerle uyguluyorsun

benim cildim de yağlı gözenekli. düzenli olarak ne yapmamı önerirsiniz.cildim için pek bisey yapmıyorum

ilk olarak yüzünü temizliyorsun
sonra peelingi sürüyorsun masaj yaparak
sonra üstüne maskeyi yerleştiriyorsun
sonra kalan peeling maskenin üstüne ve burun kenarlarına sürüyorsun
maske kuruyana kadar bekliyorsun (katı olana kadar 15-45 dk)
sonra maskeyi çıkarıyorsun (çıkardığın maskede siyah noktalarını ve gözeneklerinden çıkan yağları göreceksin %100 )ve yüzünü yıkıyorsun
kuruladıktan sonra nemlendirici kremi yumuşak hareketlerle uyguluyorsun

ne maskesi bu, bu olay hoşuma gitti. yüzümden çıkanları görmek istiyorum :)

Back
X