Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakım

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

missqwerty

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2016
3
1
34
merhaba hanımlar 21 yasındayım ve hala bir cilt bakım duzenı olusturamadım son yıllarda da makyaja merak salınca ıyıce gozeneklerım vs genısledı bı turlu yola koyamadım benım sızden ıstegım kullandıgınız memnun kaldıgınız urunlerı nasıl kullandıgınızı benımle paylasır mısınız cıldıgım karma ve hassas piyasada hassas ciltler için olan urunler genelde kuru cıltler ıcın ve oda yag bezesı olusumuna neden oluyor yardımcı olabılırsenız sevınırım

merhaba hanımlar 21 yasındayım ve hala bir cilt bakım duzenı olusturamadım son yıllarda da makyaja merak salınca ıyıce gozeneklerım vs genısledı bı turlu yola koyamadım benım sızden ıstegım kullandıgınız memnun kaldıgınız urunlerı nasıl kullandıgınızı benımle paylasır mısınız cıldıgım karma ve hassas piyasada hassas ciltler için olan urunler genelde kuru cıltler ıcın ve oda yag bezesı olusumuna neden oluyor yardımcı olabılırsenız sevınırım

Merhaba , bende 28yaşındayım . Erken yaşlarda cilt bakımına başlamak çok önemli kesinlikle. Ama kozmetik markaların çoğunun içeriği insana güven vermiyor. hele de ben artık anti-aging yaşına gelmiş bir insan olarak :KK64:Yalnız geçenler de bir arkadaşım Dalton diye bir üründen bahsetti. Cildi, biraz sorunluydu akne,leke vs. Aldığı ürünle kısa sürede gayet olumlu bir sonuç almış. Bende bizzat kendim şahit oldum.Dalton marine cosmetics yazınca çıkıyor sitesi. Yalnız gene de kullanıp , memnun kalan arkadaşlar var mı ? Varsa yorumlarını alabilir miyim ? :KK39:

Merhaba tatlım, uzun süren arayış sonunda bende tek bir ürünü etkili olarak gördüm oda cuiq beauty nin ürünü bende gayet işe yaradı umarım sana da yarar sağlar. önerdiğim arkadaşlarda genelde memnun kaldılar. Umarım sorununa yardımcı olur.

Kızlar suan tüm ezberlerinizi bozucam :halay:dalton kozmetik diye duymuştum daha öncede yazdım . Başka bi konuda bi arkadas olumlu yanıt yazınca cilt bakımına gittim ve size diyorum ki suana kadar cildimize boş yere eziyet etmişiz biz :KK43: vitalift diye bir maskeleri var yüzündeki tüm zayıflayan bağ dokuları görüyorsun yani yaşlaninca neye benzeyecegini silindikteen sonra cilt tonun 2 ton açılıyor,cildinin hiç bu kadar nefes aldıgini hissetmiyosun bi kere. Ev Bakımı için benim cildimde lekeler sivilceler mevcut onunla alakali ürünler verdi sahibi bayan. Kullanıyorum suan ve ben hiç bu kadar kesin sonuç görmedim arkadaşlar yeri Tunalıda. Deniz kozmetigiymis birebir Ciltle uyumlu olduğu için ve ölü deri yerine direk içten dışa bakim yaptığı için bu sonuçların alındığını anlattı . Yolunuz düşerse gidin tanisin derim . Üstelik tüm cilt sorunlarına uygun bi ton çeşitleri var. Mutlu çıkar mutlu mutlu kullanırsınız kızlar iyi ki diyorum suan iyi ki tanıştım daltonla netten bi araştırın derim ben bi süredir bakıyorum

X