Kızlar merhaba
Aşağıdaki ürünleri Satmak istiyorum
Toplu alınırsa indirim yapacağım en altta açıklama yaptım.okuyun lütfen..
1)
Botanik Yüz Maskesi
Gerçek fiyatı 55tl
Faydaları
● derinlemesine temizler
● ölü hücrelerden arındırır
● cildin pürüzsüz görünmesini sağlar
Botanik Yüz Maskesi cildi ölü hücrelerden arındırarak derinlemesine temizler. İçeriğindeki botanik kil cilde derinlemesine nüfuz ederek gözenekleri temizlerken, Nane ve Limon özyağları cilde ferahlık katarak pürüzsüz ve canlı görünmesini sağlar
Aldığım fiyat 55 tl Şuan bendeki %80 dolu 20 tl satıyorum
2)
Bitkisel Yüz Temizleyici
- Faydaları
- ● koruyucu tabakaya zarar vermeden temizler ve serinlik katar
● cildin duru, ışıltılı görünmesini sağlar
Bitkisel yüz temizleyici cildin koruyucu tabakasına zarar vermeden cildi derinlemesine temizler ve ferahlık verir. İçeriğindeki bitki hidrolatları yumuşak dokularıyla cildi tahriş etmeden temizlerken Aloe Vera jel nemi hapsederek cilde canlılık verir. Çam ferahlatıcı özelliğiyle cilde serinlik katar ve Biberiye ve Limon yağları cildin nefes alıp duru ve ışıltılı görünmesini sağlar. Göz çevresine güvenle uygulanabilir. Tüm ciltler için uygundur
Aldığım fiyat 45 tl.
Şuan %65 dolu 20tl satıyorum
3)
%100 doğal
Faydaları
● temizler, gözenekleri sıkılaştırır
● kızarıklıkları yatıştırır
● tonik olarak kullanılabilir
İçeriğindeki Gülsuyu hücre yenileyici ve temizleyicidir. Antiseptik ve anti-allerjik olmasının yanında gözenekleri sıkılaştırıcı ve ciltteki hassasiyeti yatıştırıcı etkileri vardır. Cilt lekeleri oluşumunu engelleme ve gidermede de etkilidir. IDA.KEW Saf Gülsuyumuz cilt için temizleyici ve tonik olarak kullanabilmekle birlikte, hassas ciltler, bebekler ve egzema şikayeti olanlar için yatıştırıcı ve rahatlatıcı olarak da kullanılabilir.
Aldığım fiyat 30 tl.Şuan %80 dolu.
10 tl satıyorum
4)
Gözenek Sıkılaştırıcı Yüz Jeli
yağlandırmadan nemlendirir
● gözenekleri sıkılaştırır
● cildin genç, canlı görünmesini sağlar
Sıkılaştırıcı Yüz Jeli cildi yağlandırmadan nemlendirir ve gözenekleri sıkılaştırarak sarkmaları önler. İçeriğindeki Aloe Vera hafif dokusuyla cildi nemlendirirken, Hamamelis hidrolatı, Servi ve Ardıç yağları sıkılaştırıcı etkileriyle cildin genç ve daha canlı görünmesini sağlar.
Aldığım fiyat 78 tl.
Bendeki %75 dolu
35 tl satıyorum
Evet kızlar toplu alan olursa indirim yapacağım
Ürünler gerçekten
Çok güzel ve memnun kaldım.googleden fiyat ve içeriklerine bakabilirsiniz hepsi doğal ürünler eğer
kılcal damar tedavisine başlayacağım doktor başka ilaçlar kullanmamı söyledi yaza kadar.bunlar o zamana kadar evde durmasın ziyan olmasın istiyorum
1.5 2 ay oldu alalı
Bekliyorum kızlarr