Cilt Bakımı Ürünleri cilt bakım ürünleri tavsiyesi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

trndy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2011
46
0
slm,aranızda amway ürünleri kullanan var mı?tavsiye edebilirmisiniz hangi ürünleri beğendiniz

yani avondan gına geldi.biraz değişiklk istiyorum ayrıca katoloğuna baktım çok güzel ve şık duruyolar ama etrafımdakiler sadece temizlik malzemelerini biliyolar.kullanıpta tavsiye edecek birilerini istiyorum ayrıca hangi ürünlr olduğunu yazarsanız memnun olurum

amway'i bilmiyorum ama oriflame daha iyi. özellikle parfümlerin kalıcılığı..

eşim oriflamin gül ve yasemin kokulu bir parfümünü almıştı 2 yıl oluyor hala bitmedi,gerçekteen avonunkilere göre kokusu kalıcı gerçek bir parfüm kullandığımı anlıyorum ama cilt bakım ürünlerini denemedim eğer avon gibiyse hiçbulaşmayayım.cildim kuruya dönük karma.rosense ilk çıktığı yıllarda bütün her şaeyini kullanmıştım ama sadece kavonozdaki el kremini beğenmiştim bana çok yağlı gelmişti.geçen gün eczanede gördüm ambalajını değiştirmişler çok şık olmuş acaba içeriği de değişti mi?

haftasonu eczane de rosense nin bedava cilt bakımı varmış.eczacı bayan arkadaşım onu kırmak istemiyorum ama bakımdan sonra şu ürünleri almalısınız diye tutturmazlar inşallah çünkü daha önce denemiştim bana yağlı gelmişti

bi arkadaşım rosensenin kayısılı siyah nokta temizleyicisini kullanıyor o çok memnun.ama evim hatır için alınmış kremlerle dolu.ben birkaç adımda cildimi parlak ve sıkı gösterecek bir ürün yada marka adı istiyorum canlarım

merhaba,

amway ürünleri ile avok ürünlerini kıyaslamak hata olur. amway kullanıyorsanız ve 25 yaşın altındaysanız beautycycle diye bir serileri vardı kullanabilirsiniz eğer 25 üstü iseniz de artistry ürünlerini kullanabilirsiniz. ben kullandım tekrar da kullanırım ( 6 ayda 1 değiştiriyorum)

6 ayda 1 değiştiriyorum derken değişik markalar mı kullanıyorsunuz acaba

6ayda 1 değiştiriyorum yazmışsınya arkadaşım neden bende beautycycle kullandım 3 ay ama fayda etmedi şimdi aldığım distribitor onları artistryle değiştircek

MERHABA
4 SENEDİR AMWAY ÜRÜNLERİNİN KULLANICISI VE TAVSİYE EDİSİYİM.
CİLDİM ÇOK HASSAS VE LEKELİDİR BENİM,KULLANMADIĞIM ÜRÜN KALMADI,KALİTELİSİNDEN TUTUN DA UCUZUNA VARANA KADAR
ŞİMDİ İSE AMAY ARTISTRYINİN DENGELEYİCİ SİSTEMİNİ KULLLANIYORUM,ÇOK MEMNUNUM BİLGİ EDİNMEK İSTEYENLERE SEVE SEVE YARDIMCI OLABİLİRİM

Amway'in G&H adında turuncu bir sabunu var. Siyah noktaları yok ediyor. Ayrıca sivilcelere karşı da koruyor. Ben çok memnun kalmıştım. Yine almayı düşünüyorum.

Amway ürünleri bence avonla oriflame ile kıyaslanamaz bile
araştırmalarıma göre avon cilt bakımında zararlı ve şöyle bir test yapıldığında;
elinizin üstüne ruju sürün ve altın bir yüzükle o rujun üstüne sürün elinize sürdüğünüz ruj bir zaman sonra siyahlaşacak
neden mi çünkü altın kurşunu çeker ve kurşun da kanser yapar,içinde kurşun var demektir
amaan dikkaaattt

ben kullanmadım cilt bakımını henüz ama amway ateş serisinin maske peeling tonik şeklinde bi ürününü kullanan bir arkadaşım var çok memnun siyah noktaları yok olmuş ve cildi çok parlak görünüyor.

rosensenin cilt bakımına gittim geçen haftasonu çok uyduruktu.kadın elindeki ultrason aleti gibi bişiyle yüzüme baktı ve gevşeme var dedi.o kadarını zaten çıplak gözle ben de görüyordum.göz kremi tonik ve nemlendirici verdi.rosenseye bir şans daha vereyimdedim.kullandığım sürede işe yarıyor gibi ama kokusu beni rahatsız ediyor

dün watsonsa uğradım ve bir sürü broşür aldım.collagen pure beauty ve optimum markalarının broşürleri.eve gelip baktım ve hepside çok hoş görünüyor.bu markalarla ilgili deneyimi olan var mı

ben rosensin göz kremini kullanmıştım gerçekten süperdi.mesela pahalı markaların da göz kremlerini kullanmıştım ama rosense kadar beğenmemiştim.
bu ara ben de şöyle iyi bir nemlendirici arıyorum benim cildim de hassas ve karma ama ne alıcam ben de karar veremiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…