• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakım Rutini Icin Yardimci olur musunuz lutfen ?

morfaber

Üye
Kayıtlı Üye
27 Nisan 2013
3
0
16
Antalya
Birkac aydir kafayi cilt bakimi makyaj konularina takmis durumdayim. Makyaj yapmadigim icin hicbir sey de kullanmiyorum 17 yasindayim. Ne olursa olsun cildi temizlemek gerektigini bildigimden niveanin salatalik ozlu temizleme sutuyle yuzumu temizliyorum arada da gul suyu kullaniyorum o kadar. Ama yavas yavas makyaj yapmaya da basladim ama ne tur urunler kullanmaliyim bir turlu karar veremedim.burun bolgem yagli cenem yagliya donuk gerisi normal .. sivilce ve siyah noktalarla da basim dertte... bana ne onerebilirsiniz ?

canım daha yaşın küçük ama anlıyorum.. amkyaj kadının ruhunda var engel olamazsın :) tek yapman gereken makyajdan sonra cildini güzelce temizlemek...bunun için cildine en uygun ürünü kendin seçmelisin. ama tavsiye istersen bioderma'nın h2o temzileyicisini öneririm.. ben cok memnunum.. nemlendirici olarak nivea gibi reklam doldurması ürünlerdense daha dermakozmetik ürünleri tercih etmende fayda var.. hadi rastgeleeee : )))

Ilk once cilt tipi i iyi belirle yagli i yoksa karmami, yasindan dolayi hafif urunler kullan. Cilt temizligi i asla sabunla yapma sabun ciltteki sebum dengesini bozar daha cok sivilce cikmasina neden olabilir sivilceleri kururtmaz yani. Tonik olarak gulsuyunu dene yorma cildini simdiden nemlendirici olarak la roche posayin effaclar serisi iyidir 40 tl civarinda fiyati, ama bana aylarca gitmisti bitmesim diye kucuk kucuk surdum:) gelelim yuz temizleme jeline, pek bir fikrim yok konuda bende iyi bir temizleme jeli arayisindayim benimde cildim akneye egilimli karma, bioderma sebium h20 serisinin misel suyu var hem makyaj cikarici hemde temizleme jeli olarak kullaniliyor yorumlar guzel,
Bide gunes koruyucusuz disari cikma ilerde onune gecemeyecegin cilt lekelerine ve kirisikliklara sebep olursun!

Birkac aydir kafayi cilt bakimi makyaj konularina takmis durumdayim. Makyaj yapmadigim icin hicbir sey de kullanmiyorum 17 yasindayim. Ne olursa olsun cildi temizlemek gerektigini bildigimden niveanin salatalik ozlu temizleme sutuyle yuzumu temizliyorum arada da gul suyu kullaniyorum o kadar. Ama yavas yavas makyaj yapmaya da basladim ama ne tur urunler kullanmaliyim bir turlu karar veremedim.burun bolgem yagli cenem yagliya donuk gerisi normal .. sivilce ve siyah noktalarla da basim dertte... bana ne onerebilirsiniz ?

kükürt sabunu kullan canım sonrasında gül suyu sür

Canım madem yeni baladın fondötene falan hiç bulaşmamaya çalış. İlla ki yüzüme bi şey sürücem diyosan pudra kullan işin bitince de hemen temizle. Ben innovanın köpük temizleyicisini kullanıyorum çok da memnunum. Krem olarak da neutrogenanın yağsız nemlendiricisini kullanıyorum o da gayet güzel. Geçenlerde aktardan kallina diye bir kayısı kremi aldım o da iyi kolay gelsin sana :)

Back
X