ben unutmuium bu başlığı:))Eee bi değişim var mı :)
lekeler için denemedim canım ya var hala lekelerBabe stop akn mi? Bende o temizleme jelini kullanıyorum.
Benim de pek çıkmazda asıl problemim çıkanları bi güzell sıkıp mahvetmek. Ufacık şeyi bildiğin kocaman yara yapıyorum
Lekelerin için bi şey denedin mi
Ben dermaroller denemeyi düşünüyorum. Peeling lazer falan onşardan korkuyorum daha kötü olur diye.lekeler için denemedim canım ya var hala lekeler
böyle içime sinen bişey bulsam denicem ama
lazer yüzüme cıkk aslaBen dermaroller denemeyi düşünüyorum. Peeling lazer falan onşardan korkuyorum daha kötü olur diye.
Bakalım ya tıp ilerliyor. Elbet bunada kesim bi çözüm falan bulunurlazer yüzüme cıkk asla
aynen ya bir de olmaz olmaz mahvederse iyice yüzümü ben çok üzülürüm
aynenBakalım ya tıp ilerliyor. Elbet bunada kesim bi çözüm falan bulunur
eczaneden mi alcaz? kozmetikçilerden mi?Sudokrem kullanin kızlar.mucize yaratmasa da gayet iyi.
Eczaneden canim.benim yüzumü aydınlattı.daha pürüzsüzleştirdi.lekelerin rengini hafifletti.eczaneden mi alcaz? kozmetikçilerden mi?
tamamdır aklımdaEczaneden canim.benim yüzumü aydınlattı.daha pürüzsüzleştirdi.lekelerin rengini hafifletti.
Mutlaka al.tamamdır aklımda
teşekkürler
Ben eczaneden aldım 17 tl miydi ne hatırlamıyorum. Ama parana yazık valla. Yani cilt tipine göre değişirde bende pek etki etmedi. Zaten pişik kremi aşırı yağlı böyle bembeyaz..eczaneden mi alcaz? kozmetikçilerden mi?