Cılt analızı yaptırdım bunlarda nedır!

FashionbyHatis

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
23 Şubat 2008
1.926
9
0
İstanbul
Bgn eczanede cılt analızı yptrdım.
Ordakı eleman, bna kuru bıldgm cılde, t bolgen yaglı dedı. Su bazlı krem al.
Yag dengeleyıcı al dedı! Hassas cıldım kılcal damarlarım bellı.gunes kremı kullan dedı kısın 30 faktor.
Kızlar bu dedıklerıne gore bna kremler onerebbılırmısınız?yag dengeleyıcı nedırya? Su bazlı krem cıldı kalınlastırmıyormu?
Bıde 30factır kısın kullnılıomu bn hc gunes kremı kullanmadım evde olsan bıle sur dedı.. Yrdım edın bılenler

Cildin yağlı fakat nemsiz olabilir. Bu sebepten kuruluk hissediyor olabilirsin.. Dengeleyici kremler deriyi kalınlaştırmaz, cildine iyi bakım yaparsan güçlenip canlanabilir ancak. :) Dengeleyici kremler Nemsiz, kuru deriyi nemlendirirken; yağlı derinin sebum salgısını düzenleyip parlamayı önler. Güneş kremini yaz kış kullanmalıyız aslında. Kış için 30spf(güneş koruma faktörü) yeterli ama yaz için yeterli gelmeyebilir.. :)

Cildin yağlı fakat nemsiz olabilir. Bu sebepten kuruluk hissediyor olabilirsin.. Dengeleyici kremler deriyi kalınlaştırmaz, cildine iyi bakım yaparsan güçlenip canlanabilir ancak. :) Dengeleyici kremler Nemsiz, kuru deriyi nemlendirirken; yağlı derinin sebum salgısını düzenleyip parlamayı önler. Güneş kremini yaz kış kullanmalıyız aslında. Kış için 30spf(güneş koruma faktörü) yeterli ama yaz için yeterli gelmeyebilir.. :)

pkı,urun tavsıyesı?

Onu kullandm memnun kalmadm dengeleyıcı bulamadm nettede baktm:( ozellıkle ole yazan bısı yok, su bazlılar yaglı cıltlıler ıcınmıs anlamıyorum ya bnm yanak cene pul pul dokuluyo,nasıl yaglı cıltler ıcın olan urunu tavsıye ettı bılmıyorum arkadaslar urun testerı yada uyguna bulabılecegm urunler tavsıye edın, cnkı kreme cıddı paralar yatrdm

biodermanın hassas ciltler için olan pembe serisi güzel sanırım. hele sensibio h2o suna bayıldım ben :)

Back
X