Cilt analizi sonucları:S

cobanyildizi_esra

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
24 Haziran 2010
262
2
arkdslar gcen gün bi kozmetik dükkanına gdip cilt analizi yaptrdm ve ordaki uzman bi sürü sey sıraladı, gözeneklerm cok fazla acıkmıs siyah noktam cok burnum ve alnım cok yağlu ve cenemde kıllanma var siyah siyah.s bunun icin bana garnier ve olay gbi markalardan bi kac ürün önerdi bnde tereddütteym cnkü dha 16 yasndaym birazda korkuorm herseyi yüzüme sürmeye, ama kullananlarda gayet memnunmus.s.s napmam lazım derdime bi care ya doktora mı gidiym yda o kızın ddkleri gbi o ürünleri alıyımmı.s

canım ben inanmıyorum o cilt analizlerine çünkü ürün satabilmek için 'şu sorun var şu ürünü öneririm' diyerek insanların aklına girip satış yapmak istiyorlar. tabii senin cildin ne derece iyi veya kötü bilemiyorum..

cildm normalms yani yanaklarm fln sdece T bölgesi dedğimz burun ve alın yağlıms o kdar.. burnumda cok falza siyah nkta var cenemde de kıllanma bn o yzden rhatszm.s aslnda haklsn ama cok yakın bi arkdsm bu skayetlerdendolayı o ürünleri kullandı ve 3 hfta gbi kısa bi sürede gözle görülr seklde deişiklk yasadı.s

o zaman analizi yapan kadın haklı canım ve gözünle gördüğün örnekler var(arkadaşların)
sen de kullan madem o ürünleri ileriki yaşlara şimdiden yatırım yapmak lazım
o ürünleri kullanmak istemiyorsan forumdaki evde yapılan doğal maskelere bir göz at
cildine uygun olanı seçip yaparsın memnun kalırsan devam edersin

bence daha 16 yaşındasın hemen kozmetiğe yönelme, doğal şeyleri dene derim, yaş itibariyle cildinin böyle olması çok önemli. temizliğine gerekli önemi verirsen problem kalmaz diyorum.
problemine göre konulara bakarsan doğal çözümler bulabilirsin

o cilt analizini bir kozmetik markanın satışını yapan biri yaptıysa, kesinlikle güvenmeyin...
satış stratejisi bunlar...

dermatolog tavsiyesiyle ürün kullanın. olmadı en azından yaşınız itibariyle bakteri oluşumunu engelleyen bir sabun ve yağsız bir nemlendirici kullanın yeter...

ay daha küçüksünde tatlım ya sakın kullanma sivilcen varsa doktora git yoksa öyle şeyleri kullanma bu yaşta kil maskesine başlarsan bence ilerde çok işine yarar :)

X