anladığım kadarıyla bir sebepten dolayı.cildin kuru ve hasas olmuş kurulukta her türlü sampuan sabun hatta suya bile tepki veriyor gibi.inşallah cildinizi kurutan sebebi bulursunuz.öyle kurumuş gitmiş demekle size çözüm bulacaklarını zannetmiyorum.Işte bende test yapsınlar diye gittim ama bakti kuru cildin dedi yıkandıktan sonra kafamın deli gibi kaşınması kuruluktanmı olur bilemiyorum şampuanlıda yikansam sampuansızda farketmiyor.
Mesela saçımı havluya sarıyorum başlıyor batma gibi kaşıntı bir müddet sonra geçiyor sonra saçımı tarayınca gene kaşıntı başlıyor sanki kan dolaşımım hızlanınca oluyor
Ah ben çok çektim kaşıntıdan iyi bilirim.Yok yahi neden kızayım bende kurtulmak istiyorum deli gibiyim ayaklarımı kaşıyorum kolum kaşınıyor kolumu kaşıyorum boynum kaşınıyor totom göbeeem oram buram derken yorgun düşüyorum
Şimdi evdeyim keşke dahiliyeye girip kan verseydim erkenden işim bitti birsey yapmadıklarindan
Kafa derim kuru değil hatta kepek varmı diye sordu dr kepekte yok ki kaşınsın neyse ben bir dahiliyeye veya üni. Hastanesine gidicem artık sağolanladığım kadarıyla bir sebepten dolayı.cildin kuru ve hasas olmuş kurulukta her türlü sampuan sabun hatta suya bile tepki veriyor gibi.inşallah cildinizi kurutan sebebi bulursunuz.öyle kurumuş gitmiş demekle size çözüm bulacaklarını zannetmiyorum.
Şükür kurtulmuşsun canım acayip bir durum kaşıntı elinde değil çıldırır gibi oluyor insanAh ben çok çektim kaşıntıdan iyi bilirim.
Kocamın flört dönemi beni kaşımakla geçti.
Benim çok geç kalınmıştı o yüzden didikliyorum seni daima.
"Biraz yukarı,daha yukarı,daha sert,daha acıtarak,yaa bırakma daha çok kaşı,heh şimdi ortası" diye diye tırnak izleri dolardı her yanım.
Bak hatırlayınca bile gözlerim doldu...
Bir gün bir kızdım "hiç sert kaşımıyorsun,bırak" dedim.
Bir baktım o koskoca adam karşımda ağlıyor,"canın yanıyor,ama farketmiyorsun,kıyamıyorum" demişti.
Allahım nerde varsa kim varsa şifa versin.
Sağlık çok önemli...
Tedavim devam ediyor.Şükür kurtulmuşsun canım acayip bir durum kaşıntı elinde değil çıldırır gibi oluyor insan
Bende kaşıntıdan uyuzmuyum diye konu açmıştım canımKızlar bayağı bir zamandır kıştan beri diyeyim vücudum kaşınıyor. Önceden daha çok ayak bileklerim ayaklarım bacaklarım kaşınıyordu, şimdi ise özellikle duş aldiktan sonra ( her gün duş alırım) çıldırır vaziyette kaşınıyorum en son bu kaşıntıya kafamda eklendi
Bu kaşıntı batma gibi kaşımadan durmam mümkün değilbazen kaşıdığım yerde hiç birsey olmuyor bazen minik kızarıklık oluyor
Şimdi bana bi yardımcı olun ben hangi dr a gideyim alerji testimi yoksa kan tertimi ne yaptırıcam bezdim artık
Başlığıda yanlıs yazmışım ya
Benim geçti düzenli alerji hapı kullandım sonra yavaş yavaş biraktım geçmişti ben alerji testi bile yaptırmıstim ama teste herşeyi gosteriyordu teat yapılan yerler şisti hep sağlıklı bi test olmadı dogal olarakBende kaşıntıdan uyuzmuyum diye konu açmıştım canım
Senelerdir bacaklarım kaşınıyor bazen üst bacaklarada yayılıyor
Geçen kan tahlili verdim karaciğer değerim azcık yüksek çıktı karaciğer yağlanması olabilirmiş ve karaciğer yağlanmasıda kaşıntı sebebiymiş bir araştır istersen
Bende sabuna kuruluğa vs bağladım ama ya alerjik yada yağlanma kaynaklı olabilir
Selam Bibi, trombosit yüksekliği durumunda kaşıntı çoook sık görülen bir durum özellikle sıcak su ile temas sonrasında. Kan testi yaptırıp ilk başta bu konuyu değerlendirmen iyi olur bence, muhtemelen trombosit yüksekliğidir sıcak su sonrası kaşıntı direkt bunu düşündürüyor (sağlıkçı değilim annemin rahatsızlığından ötürü bilgim var), çok geçmiş olsunKızlar bayağı bir zamandır kıştan beri diyeyim vücudum kaşınıyor. Önceden daha çok ayak bileklerim ayaklarım bacaklarım kaşınıyordu, şimdi ise özellikle duş aldiktan sonra ( her gün duş alırım) çıldırır vaziyette kaşınıyorum en son bu kaşıntıya kafamda eklendi
Bu kaşıntı batma gibi kaşımadan durmam mümkün değilbazen kaşıdığım yerde hiç birsey olmuyor bazen minik kızarıklık oluyor
Şimdi bana bi yardımcı olun ben hangi dr a gideyim alerji testimi yoksa kan tertimi ne yaptırıcam bezdim artık
Bu ara uyus hastalığı var cildiyeye git derim hemen salgın varKızlar bayağı bir zamandır kıştan beri diyeyim vücudum kaşınıyor. Önceden daha çok ayak bileklerim ayaklarım bacaklarım kaşınıyordu, şimdi ise özellikle duş aldiktan sonra ( her gün duş alırım) çıldırır vaziyette kaşınıyorum en son bu kaşıntıya kafamda eklendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?