Lekeler, Çiller çilli ve akneye meyilli cilt için güneş koruyucu..... önerilerinizi bekliyorum kızlar

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

yasampinarimm

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mart 2013
15
0
16
İstanbul
Merhaba hanımlar.Benim başlıkta da belirttiğim gibi hem çilli hemde akneye meyilli bir cildim var.Özellikle T bölgem yağlı ve ara ara sivilceler çıkar bazen de büyük olur ve canım yanar.Ama çillerim de var.Nasıl bir tercih yapmalıyım.Aklım karıştı aslında.Solante pigmenta 50+ var cilt lekeleri için aynı zamanda aynı markanın acnes diye ürünü de var akneli ve akneye meyilli ciltleri için.sizce hangisini seçmeliyim?Yada başka markalardan önerileriniz var mı?kullanan arkadaşlar cevaplarınızı bekliyorum.ürün hem yumuşak olup cildimi rahatlatmalı hem sivilce yapmamalı hemde yuzumde tabaka gıbı durup beni rahatsız etmemeli.daha öncekı kullandgım urunden bu nedenlerle vazgeçtim.

yeni aldım ben, hem olmuş güneş lekelerini hafifletme/giderme özelliği var hem de koruma gücü 50. aynı ürünün çeşidi de var, yağlı ciltler, normal ciltler vs diye. ducray ürünün adı, net üzerinden aldım, sanırım dermoeczanem.com dan almıştım ama başka sitelerde de var. ducray emulsion yazıyordu üstünde galiba, bakmaya üşendim, ama ürün açıklama kısmında dediğim gibi yazıyor. sürdükten sonra yağlı görünüm olmuyor, beyazlık kalmıyor.

benim cildim de seninki gibi ben la roche posay in gunes kremini kullaniyorum kullandigim diger gunes kremlerine gore daha iyi ama biraz beyaz bi goruntu veriyor

Back
X