Cilli Güzeller...

Yüzün her yerinde olan ve iri çilleri sevmiyorum fakat burun üzerindeki hafif çiller çok hoşuma gidiyoo:8:
Benim de burnumun üzerinde çok çok hafif çillerim, kumral tenliyim kızıl değilim:1:

$daughterofthesea2bysatr.jpg çok güzel :nazar::nazar:

özellikle batı ülkelerndeçilli insanlar çok.güneş görmedikleri için böyle oluyor.bide beyaz tenlilerde sık görülür

Çiller bir kadın da çok hoş duruyor ama bence en çokta erkeklerde çook hoş duruyor . Hele bir de saçlar turuncu, yüzün tamamını kaplayan küçük küçük çiller varsa ve gözler maviş maviş ise . :69:

çilliler kızıllar hepsi çok güzelleeer :) benimde çillerim var ama çok değil yine de bakıp bakıp mutlu oluyorum :):)):

yaz gelsinde daha artsın diye 4 gözle beklıyorum o burnumun uzerınden yanaklarıma dogru serpılıolar ya cok sevıorum lem sizi :16:

Ben doğuştan kızılım. Kendimi bildim bileli çillerim var. Artık o kadar alıştım ki, insanlar çillerim hakkında yorum yapınca hatırlıyorum onları:52: Saç rengimi ve çillerimi seviyorum... İnşallah çocuğum da kızıl olur. Çünkü neslimiz tükeniyormuş:43:

Bu arada saç rengimin moda olmasından rahatsızım. Sokakta gördüğüm kadınların çoğu sahte kızıl artık... :27::40::1:

Benim yüzümde yok ama kollarımda çok az var belli belirsiz..Özellikle yazın çıkıyorlar... Çok fazla sevdiğimi söyleyemicem çilleri...

benim burnumun hemen ucunda sol tarafımda bi tane çil var :) ben gibi çil gibi tam anlayamıyorum ama çok seviyorum onu..

bide yüzümde de çıkıyo tek tük.

şu çilli kızlara bakarken şunu farkettimki nedense çilli olanlar hep beyaz tenli,kızıl saçlı ve renkli gözlü oluyor tuhaf:53::53:

Az olursa evet hoş oleyor...:16:

btuyc.jpg

btv46.jpg

imza:bugün her şey çok hızlı...ağarlaşma yok...

Son düzenleme:
Erkeklerde inanılmaz duruyor. Eski sevgilimin büblo gibi yüzü vardı kumraldı burnunun üstünde tek tük çileri vardı. Bir insan hem bu kadar yakışıklı hem de masum olabilir.. Ahh özledimm birden :1::1:

Beyaz ten renkli göz kızıl saç çillerle bütünleşmiş o kadar güzel duruyorki

Ben hoşlanmıyorum ama kimisinde de gözüme hoş görünüyor abartı olmadığı sürece

Back