Cilli Güzeller...

annemin küçükken yüzü tamamen çilliymiş, artık belli değil

ben ondan sadece beyaz teni almışım, ne çil ne kırmızı saç...

keşke ben de çilli olsaydım, doğuştan kızıl olsaydım:1:
neyse canım şimdiki halimden de memnunu da
çilli ve doğal kızıllar, harika oluyorlar :69:

annemin küçükken yüzü tamamen çilliymiş, artık belli değil

ben ondan sadece beyaz teni almışım, ne çil ne kırmızı saç...

keşke ben de çilli olsaydım, doğuştan kızıl olsaydım:1:
neyse canım şimdiki halimden de memnunu da
çilli ve doğal kızıllar, harika oluyorlar :69:

Annen kizil mi? Öyleyse ne güzel :31: Ama kahretsin ki cekinik oluyor kizillar o yüzden senin kizil olma ihtimalin az oluyor.

güneşe çıkınca ama azcık kırmızılık oluyor saçlarımda azcık ama, o da geçerli olur mu ki :60::60::60::60::60:

Ama olsun o da kizil. Kizil tam kirmizi degildir aslinda kirmizi yansimadir, koyu turuncu da kizila girer, sariya yakin acik turuncu da, kirmizimsi kahverengi de. Hem sonradan kizillara (boya) bile ginger diyorlar sen neden olmayasin ki? :66:

Bak simdi cok merak ettim sac rengini. :52:

saçlarından tek memnun olanlar sarışınlar zaten :))))))))

Evet ya aynen cok az görüyorum sacini siyaha boyayan sarisin. Onlarda genelde gotik oluyor zaten :37: Bi de ben varim tabi acik kumral saclarini iyice actirmak yerine siyaha boyayan :27:

Dogalsa guzeldir.. hepsi cok cici bence=)
herkesin yuzu yogurt olcak deil ya, cok seviorum ben cillileri hamurlarında sekerlik var gibigbii

$Sunkisses_by_somethingVINTAGE.jpg$vulnerable_by_Videneige.jpg$Freckle_Face_by_lyssajane.jpg$freckle_girl_by_and_rewind.jpg$Girl_with_a_pearl_earring_by_intheskywithhoneypie.jpg$ne_me_quitte_pas_by_superfluous_zombies (1).jpg$SEE__by_bernadetttte.jpg$Show_me_how_by_GDML.jpg$The_Strength_To_Fly_by_BottleQueen.jpg

Back