Cilli Güzeller...

Slania

♪♫
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2010
5.765
281
373
Evet cogu kisi sevmez bilirim, özellikle cilli olanlar onlardan kurtulmak icin her türlü careye basvururlar. Ama onlar da o kadar inatcidir ki siz kurtuldugunuzu sanarken yaz günesiyle yine cikiverirler ortaya. Birakmak istemezler sizi cünkü yüzünüze ne kadar cok yakistiklarini bilirler kendileri

Cilli olup da cillerinden kurtulmaya calisan kadinlar kizacaklar bana biliyorum ama ben tam bir cil hastasiyim Yüzünüze özenle yerlesen o minik lekeler sizi masum, güzel ve farkli görteriyor güzellikler. Sizin farkiniz onlar sevin, sevdirin. Ben cillerimle mutluyum seviyorum onlari deyin ki insanlar da aslinda cillerin cok kötü seyler olmadigini, onlarla da güzel olunabildigini anlasinlar.

Cillerinizle barisin Inanin bana, size cok yakisiyorlar. Diyeceksiniz "Sende belli ki cil yok, ordan sev demesi kolay tabi..." Evet yok ama inanin olmasini coook isterdim

ben küççükken çok vardı çil çocuklar benle oynamazdı sen çillisin diye.ne yaptıysak geçmedi tabii ama ergenlikle beraber neredeyse hepsi gitti.şimdi sadece yazları bir kaç tane çıkıyor ben farkında olmuyorum ama eşimin çok hoşuna gidiyo

O zaman begenmeyen cocuklar da simdi görseler begenirler eminim Genelde erkekler cilleri sevmez diye bilirdim ama aslinda cok güzel bulduklarini ögrendim. Masum ve cocuksu gösterdigindendir belki de.
Keske bende de olsa biraz. Aslinda var da sadece sol yanagimda 3-5 tane. Yillarca günes kremsiz gecirdim tatillerimi ve hep uzun sürdü haziranda bir giderdim tatile okullar acilinca dönerdim ama hic cillendigimi hatirlamam. Tenim beyaz ama yillarca yanmaktan günes görmeyen gögüslerime göre daha koyu. O kadar yandim, rengim bile degisti ama bi cillenmedim :44:

benimde yazın güneşte burnumun üstünde ki çillerimm hemen kendini gösterir

eskiden çok sorun etmezdim ama şimdi koruyucusuz hiç çıkmıyorum güneşe çillerde çıkamıyo tabi

baksen hele bu güzel kadınlar da halihazırda bulunan doğal kızıllarını siyah yapmışlar, demek ki kendinde olmayanı isteme durumuyla hep karşılaşacağız

son günlerde de forumda kızılların kulağını epey çınlattık hani
bol bol çocuk yapın, en az 3, sizleri çilleriniz ve eşsiz saçlarınızla çok seviyoruz

benimde yazın güneşte burnumun üstünde ki çillerimm hemen kendini gösterir

eskiden çok sorun etmezdim ama şimdi koruyucusuz hiç çıkmıyorum güneşe çillerde çıkamıyo tabi

Koruyucu kullanmak en iyisi ama ben olsam en azindan burnumun üstüne ve yanaklarimin ufak bir kismina arada sürmezdim, arada ciller cogalsin yüzüm renklensin diye

Ehehe aynen kizillar da kendi saclarini begenmezler Ama ben diyorum ki bu kadinlar büyük ihtimalle kizil degil cünkü anlasiliyor koyu renk sacli olduklari. Benim kuzenim de böyle koyu renk sacli acik bugday tenli ama cilleri var tipi de ayni kizillara benziyor.

Yapsinlar yapsinlar Onlar kendilerini begenmeseler de burada onlari delicesine seven Slania'lari var Kendini kizil ve cilli oldugu icin begenmeyen bir kizil arkadasim olsa ona öyle bir gaz verirdim ki kainat güzeli hissederdi kendini Gercekten harikalar ya

çiller neden oluyo acaba kızlar :26: genelde beyaz tenlilerde var bide hiç esmer çiilli görmedim:26:

Son düzenleme:
bayılırım ,cok ısterdım cıllerım olsun ..

en begendıklerım arasında bası ceken Selma Ergeç'tır.

burada cok bellı olmamıs :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…