• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çillerr,İnce dudaklar

delircem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Ağustos 2012
130
0
26
İstanbul
arkadaşlar benim biraz çilim var burun üstümde ve yanaklarımda.. yüzümü çok kalabalık gösteriyor aynaya bakasım gelmiyor yakından. herkes çok sevimli duruyor çil. desede ben istemiyorum. çillerden tamamen kurtulabilirmiyim ? yada geçicide olsa görünmesini engelleyebilirmiyim. ben fondoten kullanmam. hiçde günlük olarak kullanmadım açıkçası. varmı başka yöntem?

birde dudaklarım çok ince. acı biber sürünce şişiriyor dediler ama denemedim. varmı doğal yöntemler? çillerim yüzünden yüzüm kalabalık göründüğü için rujda kullanamıyorum. iğrenç oluyor sanki? dudaklar için ne yapabilirim?

Saçlarını turuncuya ya da açık kızıla boya offf :p Çok güzel olur. O zaman çillerin ayrıcalık katar.

Saçlarını turuncuya ya da açık kızıla boya offf :p Çok güzel olur. O zaman çillerin ayrıcalık katar.

zaten sarıyla kızıl arası bir renkk saçlarım boyalı :) ama çillerim kahve rengi.. yani çok belli değiller ama işte..sevmiyrm ben pek. yanaklarım burnum çok sıkıntı değilde. dudak üstümdekiler sinir ediyr. ne kadar isterdim oranın bembeyaz pürüzsüz durmasını.

Olsun onun da ayrı bir güzelliği var, beğenmemek yerine farklı olmanın tadını çıkar. Kusur olarak değil ayrıcalık olarak gör :)

bende çillerden şikayetçiyim vede çilleri gizlemek için makyaj felanda yapmıyorum.ama şuanda çilleri geçirmek için limon suyu bide elma sirkesini sürüyorum 1 hafta oldu daha başlayalı,farkı gördüm diyemeyeceğim ama 1 haftadan bişey çıkmazki umarım işe yarar :14: sende dene istersen.dudak içinde dudaklarını fırçala :40:

Merhaba..
Bu durum benimde çok canımı sıkıyor.Ayrıcalık olarak görmeyi bende beceremiyorum..Pek çözümü yok.Lazer yaptırıyorlar ama iyi koruyamazsan eğer tekrar çıkıyor.Yaz kış güneş kremi sürmeyi ilke edin kendine.Olanları geçirmese bile artmasını engelleyecek..

Back
X