- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
-
- Konu Sahibi younev_erknow
Ayrı bi çekiciliği ve tatliliklari oluyo bence canm teşekkür ederim:)))saçlarım profil resmimde ki gibi uzunluk ve rengi uçları daha sarı gözlerim açık kahve :) evet çillerim uyum sağlıyor yüzüme ama olmasaydı ne güzel olurdu diyorum. Tatlı bir kız sende öylesindir eminim teşekkür ederim
Herkes öyle ya, mesela ben de kıvırcık saçlara bayılırım lüle lüle ama kıvırcık olan tüm tanıdıklarım düz saç istiyor.Bende tam tersi çili olmayan insanlar çok şanslı diyorum
saçlarım profil resmimde ki gibi uzunluk ve rengi uçları daha sarı gözlerim açık kahve :) evet çillerim uyum sağlıyor yüzüme ama olmasaydı ne güzel olurdu diyorum. Tatlı bir kız sende öylesindir eminim teşekkür ederim
:) Çok teşekkür ederimÇok orjinal ve güzel bir kombinasyon :)
Yeşil tonlarında kıyafetleri çok yakıştırıyorum sizin gibi hatunlara
Aynen öyle canım :) olaya özet olduHerkes öyle ya, mesela ben de kıvırcık saçlara bayılırım lüle lüle ama kıvırcık olan tüm tanıdıklarım düz saç istiyor.Komşunun tavuğu komşuya kaz görünürmüş ya, o hesap.
Canım çok mu göze batıyor ? Yoksa dikkatli bakınca mı gözüküyor ?Kızlar aşırı beyaz tenliyim. Haliyle de yüzümde çiller var onun dışında sıkıntım yok yüzümle alakalı çok şükür. Dermokozmetik ürün kullandım. Güneş kremi de sürüyorum dışarı çıkmadan ama bunlar maalesef çözüm olmadı. Bir fikri olan var mı lazer falan düşünüyorum ilerde çillerden kurtulmak adına ama daha doğal, kolay bir yöntem bilen varsa paylaşabilir mi?
Canım dikkat et, expigment çok tehlikeli. Benim dedem uzun zamandır kullanıyor. Yüzü ala ala oldu. Expigment çok dikkatli kullanılması gereken bir ürün. Cildin rengini açıyor. Pigment öldürücü. Ben de çilliyim. Bir kere denedim yüzüm kıpkırmızı oldu. panik oldum. Sürekli güneş kremi kullan. Ben günde 3-4 kez sürüyorum, uzun süreli kullanımda yok oluyorlar. Sebamed 50 faktör kullanıyorum. Expigmenti çok dikkatli kullanmak lazım. Ciltte renk farklılıkları oluşabiliyor uzun süreli kullanımda.Reçeteli bir ürün sanırım.. ne güzel darısı bana:)
Sizin istekleriniz öncelikli ama çilli hatunlari çok begenirim :). Asla kusur gibi durmuyor.... sac renkleriyle göz renkleriyle bir bütün oluşturuyor... sanki olmazsa eksik olurmuş gibi..Hiç bu açıdan bakmadım çünkü :) ne güzel ..
Aa havuç sabunu lekelere iyi mi geliyor? Benim de bazen güneş lekesi olur kullanayım bari. Aktarda mı satılıyor?Bende havuç sabunu çok işe yaradı. Baharda ve yazda yüzümü çil basar. :) Güneş lekeleri için almıştım ama çillerimde de etkili oldu. Bunun yanında güneş kremi de kullanıyorum yoksa resmen çıkmak için fırsat kolluyorlar.
Güneş lekelerine iyi geliyor düzenli kullanımda. Hatta bana sadece o iyi geldi. Aktarı bilmem de sırf sabun satan dükkanlarda bulabilirsiniz sanırım.Aa havuç sabunu lekelere iyi mi geliyor? Benim de bazen güneş lekesi olur kullanayım bari. Aktarda mı satılıyor?