Lekeler, Çiller Çiller

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

younev_erknow

Üye
Kayıtlı Üye
17 Mart 2015
151
81
33
Kızlar aşırı beyaz tenliyim. Haliyle de yüzümde çiller var onun dışında sıkıntım yok yüzümle alakalı çok şükür. Dermokozmetik ürün kullandım. Güneş kremi de sürüyorum dışarı çıkmadan ama bunlar maalesef çözüm olmadı. Bir fikri olan var mı lazer falan düşünüyorum ilerde çillerden kurtulmak adına ama daha doğal, kolay bir yöntem bilen varsa paylaşabilir mi?

Bende havuç sabunu çok işe yaradı. Baharda ve yazda yüzümü çil basar. :) Güneş lekeleri için almıştım ama çillerimde de etkili oldu. Bunun yanında güneş kremi de kullanıyorum yoksa resmen çıkmak için fırsat kolluyorlar.

Moral oldu canım teşekkür ederim :) Ah bir de ben sevebilsem ama nerde:)
sende olduğu için sevmiyorsun halbuki çok sevimli duruyor cidden lazere falan bulaşma çok rahatsız oluyorsan sabunları vardır onların araştır onları kullan. genelde yazın fazlalaşıyor galiba zaten

Teşekkür ederim nerede satılıyor canım deneyim bende :)

Teşekkür ederim nerede satılıyor canım deneyim bende :)
Ben Ayvalık'tan almıştım ama şimdi her yerde görüyorum. Benim aldığım ambalajsız markasız. Sadece jelatine sarılmış şekilde. Köylüler kendileri yapıyormuş. Parfümerilerde bulamazsınız, sırf sabun satan yerlere bakmak gerek sanırım.

Yok canım gidip kendin de alabiliyorsun çok da makul bi şey
Ama sen çok tatlıs indir ya beyaz ten çil,gözlerin de renkli mi

saçlarım profil resmimde ki gibi uzunluk ve rengi uçları daha sarı gözlerim açık kahve :) evet çillerim uyum sağlıyor yüzüme ama olmasaydı ne güzel olurdu diyorum. Tatlı bir kız sende öylesindir eminim teşekkür ederim

çillerden kurtuluş yok aynı çatlaklar gibi. birsürü para tuzağı var sadece. benimde çillerim var bende çok beyaz tenliyim yanaklarımda çiller var elmacık kemiklerimde benim sevdiğim bir şeydir. makyajı hafif ve şeftali tonlarında yaptığımda yakıştığını düşünüyorum. sevimli yaramaz bir hava veriyor bence. siz niye savaş açtınız çillere. yani çil özel bir şey bende var diye söylemiyorum olmasada çok beğenirdim yani:)

Hiç bu açıdan bakmadım çünkü :) ne güzel ..

Hiç bu açıdan bakmadım çünkü :) ne güzel ..
eminim sizede çok yakışıyırdur bence saklamak yerine ön plana çıkarın ben şeftali tonları allık ruj ve toprak tonları göz makyajı tercih ederim genelde. bazende gözlerime siyah buğulu kalem dağınık koyu far sürüyorum gözler vurucu seksi ama yanaklar çocuksu kalıyor bir tuhaf ama güzel havası oluyor. sizde böyle şeyler deneyin. özel bir şey kullanın bunu :) erkeklerin beğenip seksi bulduğu bir şey olabiliyor hatta :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…