- 17 Mart 2015
- 151
- 81
- 33
-
- Konu Sahibi younev_erknow
Moral oldu canım teşekkür ederim :) Ah bir de ben sevebilsem ama nerde:)çili bayanlara çok yakıştırıyorum ben ya bişey yapma bence
sende olduğu için sevmiyorsun halbuki çok sevimli duruyor cidden lazere falan bulaşma çok rahatsız oluyorsan sabunları vardır onların araştır onları kullan. genelde yazın fazlalaşıyor galiba zatenMoral oldu canım teşekkür ederim :) Ah bir de ben sevebilsem ama nerde:)
Aynen canım. Sabun deneyeceğim gelmemişti aklıma..sende olduğu için sevmiyorsun halbuki çok sevimli duruyor cidden lazere falan bulaşma çok rahatsız oluyorsan sabunları vardır onların araştır onları kullan. genelde yazın fazlalaşıyor galiba zaten
Teşekkür ederim nerede satılıyor canım deneyim bende :)Bende havuç sabunu çok işe yaradı. Baharda ve yazda yüzümü çil basar. :) Güneş lekeleri için almıştım ama çillerimde de etkili oldu. Bunun yanında güneş kremi de kullanıyorum yoksa resmen çıkmak için fırsat kolluyorlar.
Reçeteli bir ürün sanırım.. ne güzel darısı bana:)Expigment krem arkdasimin cillerini cook azalttı canm
Bende tam tersi çili olmayan insanlar çok şanslı diyorumAaa çilli olmanın neresi kötü.Çok hoşuma gider.
Ben Ayvalık'tan almıştım ama şimdi her yerde görüyorum. Benim aldığım ambalajsız markasız. Sadece jelatine sarılmış şekilde. Köylüler kendileri yapıyormuş. Parfümerilerde bulamazsınız, sırf sabun satan yerlere bakmak gerek sanırım.Teşekkür ederim nerede satılıyor canım deneyim bende :)
Yok canım gidip kendin de alabiliyorsun çok da makul bi şeyReçeteli bir ürün sanırım.. ne güzel darısı bana:)
Yok canım gidip kendin de alabiliyorsun çok da makul bi şey
Ama sen çok tatlıs indir ya beyaz ten çil,gözlerin de renkli mi
Kızlar moral oldunuz çok teşekkür ederim :)Çil çok tatlı durur yaa
Hiç bu açıdan bakmadım çünkü :) ne güzel ..çillerden kurtuluş yok aynı çatlaklar gibi. birsürü para tuzağı var sadece. benimde çillerim var bende çok beyaz tenliyim yanaklarımda çiller var elmacık kemiklerimde benim sevdiğim bir şeydir. makyajı hafif ve şeftali tonlarında yaptığımda yakıştığını düşünüyorum. sevimli yaramaz bir hava veriyor bence. siz niye savaş açtınız çillere. yani çil özel bir şey bende var diye söylemiyorum olmasada çok beğenirdim yani:)
eminim sizede çok yakışıyırdur bence saklamak yerine ön plana çıkarın ben şeftali tonları allık ruj ve toprak tonları göz makyajı tercih ederim genelde. bazende gözlerime siyah buğulu kalem dağınık koyu far sürüyorum gözler vurucu seksi ama yanaklar çocuksu kalıyor bir tuhaf ama güzel havası oluyor. sizde böyle şeyler deneyin. özel bir şey kullanın bunu :) erkeklerin beğenip seksi bulduğu bir şey olabiliyor hatta :)Hiç bu açıdan bakmadım çünkü :) ne güzel ..