CILGIN iHTiYARLAR ; )))

italim

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2009
10.130
7
2.jpg

3.jpg

4.jpg

7.jpg

10.jpg

14.jpg

alıntı
sevdaselicom

Kıyamam ben onlara yaa zaman su gibi akıp gidiyor anneannem 80 yaşında benimde gel görki diyor nasıl bu yaşa geldim anlamadım hala 30 luk gibi hissediyorum ama vücut 80 diyor mafoldumben

Sandalyelerle denizde oturan ikili hepsi hepsi harika Allahım büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

Hepside çok hoş ihtiyarlar ama dans edene bayıldım ben ...

Kıyamam ben onlara yaa zaman su gibi akıp gidiyor anneannem 80 yaşında benimde gel görki diyor nasıl bu yaşa geldim anlamadım hala 30 luk gibi hissediyorum ama vücut 80 diyor mafoldumben

Sandalyelerle denizde oturan ikili hepsi hepsi harika Allahım büyüklerimizi başımızdan eksik etmesin :Saruboceq:

Ay bunlar Çok Şekerlerrrrrrr

goldy14.gif
clapping-2-1.gif

ayyyyyyy yerim ben bunları yaaa ne kadarda sevimliler
bu yaşlarına gelmelerine rağmen hayata bağlılar önemli olanda bu:lepi:

Hayata karşı inadına ayakta durabilmek böyle olsa gerek.Hastalık hastası ihtiyarlara örnek olarak gösterilebilir.Hepside çok çok tatlı ve güzeller..........alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

10.jpg

bunların niyeti iyidir demiii...:gitme: CADIARZU

ütü masasındaki benim geleceğim sankii kaydirigubbakcemile3

cok sekerler yaopuyorumnanaktan

ayyyyyyy yerim ben bunları yaaa ne kadarda sevimliler
bu yaşlarına gelmelerine rağmen hayata bağlılar önemli olanda bu:lepi:

Hayata karşı inadına ayakta durabilmek böyle olsa gerek.Hastalık hastası ihtiyarlara örnek olarak gösterilebilir.Hepside çok çok tatlı ve güzeller..........alkisalkisalkis alkisalkisalkis alkisalkisalkis

10.jpg

bunların niyeti iyidir demiii...:gitme: CADIARZU

ütü masasındaki benim geleceğim sankii kaydirigubbakcemile3

weather46ik9.gif
30.gif

3.jpg

vayy be neneme bakk kapmıs cocuku.. :jeyyar:

4.jpg

buu kadın bana cok tanıdık gelıyor.. CADIARZU ılerkı zamanlarda olursam anca bole bısı olurum ben beah.. :lepi: :teytey: yesınler bunları yaa cok tatlı.. Şeniz

kaydirigubbakcemile3çok tatlılar da ütü masasının üstünde cıkmıs ya inanamıyorum

ütü masasıyla sörf çok beğendim sositososito ben de yapcammmmm kaydirigubbakcemile3

X