• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çilekte şu anda indirimde olan parfümler hakkında

sessizseda

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
18 Aralık 2009
1.749
3
0
Bursa
kızlar hep bilindik çok duyulduk parfümleri konuşuyoruz. mesela chanel,estee,givenchy,cacharel...
ne bileyim duuyulmadık bilinmeyen bi çok parfüm var daha çok da strawda görüyorum merak ediyorum baya indirimde olan.
şu anda mesela
banana republic classic
borghesse
celine dion
charriol
freed hayman
gloria
gress
................
kızzlar paylaşalım mı ne dersiniz kokular hakkkında bildiklerimizi

Bu yazdıklarından Banana Repuclı Rosewood çok güzel.
Kış için ugun.Kalıcı ve çekici bir kokusu vardır.

Bu yazdıklarından Banana Repuclı Rosewood çok güzel.
Kış için ugun.Kalıcı ve çekici bir kokusu vardır.

hımmm o indirimde değil ama canım.
strawın sayfasında mesela quicksilverin roxy falan parfümleri var onları falan merak ediyorum. herkeste olan koku istemiyorum ben. mesela channel chance aldım süper koku ama herkesde var:29:

hımmm o indirimde değil ama canım.
strawın sayfasında mesela quicksilverin roxy falan parfümleri var onları falan merak ediyorum. herkeste olan koku istemiyorum ben. mesela channel chance aldım süper koku ama herkesde var:29:

Canım sen de benim gibi seviyorsun çok parfümleri.Chance güzel bir koku ben seviyorum.Ben de parfümeriye gittiğim zaman farklı şeyler olsun diyorum ama bu sefer de çok absürd kokular gösterebiliyorlar:))

Canım sen de benim gibi seviyorsun çok parfümleri.Chance güzel bir koku ben seviyorum.Ben de parfümeriye gittiğim zaman farklı şeyler olsun diyorum ama bu sefer de çok absürd kokular gösterebiliyorlar:))

evt canım yani ucuz da kokmaması lazım.kaliteli olsun. mesela ben carmina klasik de kullanıyorum arada ama hiç kalıcı değil elizabeth taylor gardenia alcam bi de mesela tommy bahamayı merak ediyorum very coolu

evt canım yani ucuz da kokmaması lazım.kaliteli olsun. mesela ben carmina klasik de kullanıyorum arada ama hiç kalıcı değil elizabeth taylor gardenia alcam bi de mesela tommy bahamayı merak ediyorum very coolu

Ben interntten ürün almaya güvenemiyorum.Genelde yurtdışında çok değişik parfümler var. Türkiye'de bulmak zor oluyor bir çok markayı.Bulsak bile vergilendirmelerden dolayı çok pahalı olabiliyor.

Ben interntten ürün almaya güvenemiyorum.Genelde yurtdışında çok değişik parfümler var. Türkiye'de bulmak zor oluyor bir çok markayı.Bulsak bile vergilendirmelerden dolayı çok pahalı olabiliyor.

bu parfümleri deneme şansınız olursa yazabilir misijniz kızlar....
bi de cnm sen nerden alıyosun parfümleri

anladım canım ben de strawdan da alıyorum tekin acardan da belli olmuyo.strawdkiler orjinal yanlız baya bi alışveriş yaptım

en son çilekten britney spears midnight fantasy aldım 30 ml 35 tl civarı bir fiyattı. sanırım hala indirimde. meyveli ve kalıcı tatlı bir koku tavsiye ederim. şişesi ise mükemmel.

Fred Hayman kokuları biraz anne tarzı :)
Fred Hayman Touch With Love almıştım indirim zamanı, pişman oldum hiç güzel değil.
Ama Fred Hayman Hollywood Star harika, bana pek uygun değil çünkü Chanel tarzı ağır bir koku anneme verdim o kullanıyor ve çok güzel kokuyor :)

Bende YKM'de sevgililer günü indiriminde 103 TLye Paco Rabanne Black Xs 80ml EDT + 150ml Krem Set almıştım.

ecz.sn
midnight fantasy şekerli olmasına rağmen baymayan hatta nerdeyse ferah bir koku diğer şekerli kokulara göre ben çok beğendim

ecz.sn
midnight fantasy şekerli olmasına rağmen baymayan hatta nerdeyse ferah bir koku diğer şekerli kokulara göre ben çok beğendim

cnm bn denedim midnigh fantasyi aynı jelibon gibi kokuyo...
bu arada geçen markete gitmiştik. benim bu parfüm takıntım da eşim yüzünden oldu daha çok. neyse markette kadının biri yaşlıca kendisi. bi parfüm sürmüş eşim de çok beğendi. bana söyledi bak ben bu kokuyu beğendim dedi ki bu zamana kadar hiç beğendiği bi koku olmadı.
ben de cesaretimi toplayıp gittim sordum kadına dedim parfümünüzün ismi ne acaba dedim.
kadın da lacoste pour femme dedi:86:

cnm bn denedim midnigh fantasyi aynı jelibon gibi kokuyo...
bu arada geçen markete gitmiştik. benim bu parfüm takıntım da eşim yüzünden oldu daha çok. neyse markette kadının biri yaşlıca kendisi. bi parfüm sürmüş eşim de çok beğendi. bana söyledi bak ben bu kokuyu beğendim dedi ki bu zamana kadar hiç beğendiği bi koku olmadı.
ben de cesaretimi toplayıp gittim sordum kadına dedim parfümünüzün ismi ne acaba dedim.
kadın da lacoste pour femme dedi:86:

nişanlımda çok beğeniyor lacoste pour femme yi. çeyizime aldı :)

nişanlımda çok beğeniyor lacoste pour femme yi. çeyizime aldı :)

canım bn de çilekten şimdi aldım lacoste dayanamadım. zaten indirimde hiç görmedim lacoste pour femmeyi... indirimde görürsem yine alırım. eşim artık parfüm defteri kapandı hep bu lacosteyi kullancan diyo..
gerçi ben miracleyi de çok beğenmiştim..
geçen davidoff cool water erkeği denedik eşim hiç beğenmedi.. ben de bayanını alcaktım sakın alma dedi.artık senin parfümün lacoste dewdi:21::21:

canım bn de çilekten şimdi aldım lacoste dayanamadım. zaten indirimde hiç görmedim lacoste pour femmeyi... indirimde görürsem yine alırım. eşim artık parfüm defteri kapandı hep bu lacosteyi kullancan diyo..
gerçi ben miracleyi de çok beğenmiştim..
geçen davidoff cool water erkeği denedik eşim hiç beğenmedi.. ben de bayanını alcaktım sakın alma dedi.artık senin parfümün lacoste dewdi:21::21:

Adam bıktı senden sana söyleyeyim:))
Ben de erkek arkadaşıma koklatayım.Bakalım umarım beğenir:))

Back