Bebek Kıyafetleri, Bebek Eşyaları çilek

• Konu Sahibi Konu Sahibi nesepalamudu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
N

nesepalamudu

Ziyaretçi
çilek bebek odalarının fiyatları ne kadar arkadaşlar alan varmı?bilmiyorumkismile

Bebek odalarında büyüyen karyola ve 3 kapılı dolap 1450 dedi bayi bana 12 ye böleriz dedi

mrb biz 2 ay kadar öce büyüyen beşik, 3 kapılı gardolap, çamaşır dolabı, rafı, avizesi 2000tl cıvarında tuttu. cumarteside gelip kurucaklar nasipse içime sinerek aldım inşallah kullanımıda güzel olur. en uygun fiyata güzel olarak çilek mobiyaydı benim baktıklarım arasında.fiyatı 3-3,5 arası olanların yanında

Ya kızlar ben bu gün çileğin cici bebek odasını aldım karyolada büyüyen karyolası kızım 1.5 yaşında şimdide kara kara düşünüyorum çocuk odasımı alsaydım diye biraz yorumlara bakdımda büyüyen karyolalar için hiç iyi şeyler yazan olmamış enleri dar oluyor yok tahta yan korumalara kafalarını çarpıyorlar falan denmiş çok kafama takıldı şimdi bebeği büyük olupda çileğin büyüyen karyolasını kullanan varmı biraz yoruma fikire ihtiyacım var

büyüyen karyola,3 kapılı dolap ve çamaşır dolabı 1550 verdim ayrıca 1 küçük 1 büyük yatak ve uyku seti içinde hediye

Bende büyüyen karyola 3 kapılı dolabına 1400 verdim pazarlıkla oda 12 ye böldüler çamaşır dolabı 150 tl den fazla olduğuna göre ben kazıklandım ozaman valla

Modeline göre değişiyor galiba fiyatlar.. Biz haftasonu sorduk...
Safari model 3 kapılı dolap -çamaşır dolabıve rafı-büyüyen beşik içinde uyku seti ve 2 boy yatağı dahil 2100 tl idi... 12 taksit yapıyorlar...

Ama daha sonra bir marangozla görüştük... Suntalam önermedi, o yüzden mdf mobilya araştırıyoruz...
SUntalamlar taşınma esnasında sökülüp takılırsa birdaha toplaması zor oluyormuş, vida yerleri çabuk yalama oluyormuş. (biz kirada olduğumuz için taşınma olayını düşünmek zorundayız)..
Ve de MDF odalar daha ihtişamlı duruyor.. MDF odalar da 2000 den başlıyor yani arada çok da fiyat farkı yok...
Çilekteki 3 kapılı dolaba o kadar para vereceğime koçtaştan 200 e bi dolap alıp üzerine koçtaşlarda satılan çıkartmalardan zevkime göre yapıştırırım daha iyi o da suntalam öbürü de...

koçtaştan dolap alırsan bi daha kullanamazsın söyliyeyim ben böyle adi bir mobilya görmedimkafamçokkarıştı
ayrıca küçük dolaplar neden sökülsün ki taşınırken kolayca taşınır
kocaman gardrop değilya

Ben çileğin bebek odasından cici modelini aldım büyüyen karyola 3 kapılı dolap

Canım, ben koçtaştan bekarken 3 kapılı dolap almıştım 3 sen bekar evinde evlendikten sonra da 2,5 senedir ütü odamda kullanıyorum... Hala daha sağlam hiç bişey olmadı... Sadece taşınırken vida delikleri gevşediği için yeni evde kurarken ahşap tutkalıyla sağlamlaştırdık....

Zaten dikkat edersen koçtaşttan dolap alalım demedim, çilekten dolap alıp o kadar para vermek yerine koçtaştan al 5te biri fiyatına gelir dedim.. Çünkü çilekteki dolabı da malzemesi aynı yani suntalam....

Ayrıca dolaplar çok da küçük değil bildiğin 3 kapılı dolap sökülmeden taşınamazsın yani, kamyonda çok yer kaplar... sökmeden taşımaya kalktığında da taşırken vida yerlerinde esneme yapıp gene gevşeyecek....

Ben bunları marangoz bir tanıdığımızdan sorup öğrendim..
Tercih sizinn tabii ki... Hatta o dedi ki gönül ister ki masif ahşaptan bebek odası alın en sağlıklısı ama 4000-5000den başalr fiyatı dedi...

MAsif alamıyorsan mdf al, gücün ona da yetmeyecekse suntalam al ama o zaman 2-3 sene sonra vida yererinde gevşemeleri kaplamada kabarmaları falan göze alman lazım dedi...

Haa çilekte suntalam kaplama piyasaya göre daha sağlam olur belki ama gene de çok sağlıklı değil dedi....

Ben de bu aldığım bilgilere göre MDF mobilya almaya karar verdim maalesef masif ahşap bütçemi aşıyor ....

Çilekte 2000 lira verip suntalam alacağıma 2500 verir MDF mobilya alırım....

MDF eğer üzeri lake olursaki genelde mdf ler hep lake boya olur onlarda çok kalıy çiziliyor boyası kazınıyor beyaz yada açık renkse sararıyor ben 8 sene hazır mutfak dekorasyon üzerine iş yerim vardı 8 sene bu işi yapdım ordan biliyorum heleki çocuk odalarında çocuk çok kolay çizer ama özel bir mazemeyle kaplarlarsa lake boya yerine ozaman sorun olmaz ama oda çok zor.Çilekde yanlız dikkat ettim belki iç malzemesi suntalem ama üzeri çizilmez zedelenmez değişik bir malzemeyle kaplıydı yani malzemeden malzemeye işcilikden işciliğe çok fark vardır suntalem dolap biri şu kadar biri bu kadar diyip geçmeyin kalite farkı var malzeme farkı var dağlar kadar fark var emin olun bunda buda çok fark eder.Birde evimizdeki yatak odalarımızda iç malzemesi suntalemdir genelde yani ozaman aynı şeyler onlar içinde geçerli.Ama evet mutfak dolabı banyo dolabı olsa mdf harici birşey düşünmemek lazım çünkü nemden sudan etkileniyor

Çilek mobilyanın fiyatlarının uygun olduğunu duymuştum ama pek kaliteli diil demişlerdi canım..

Bende Çılek cıcı bÜyÜyen karyola ve dolabını almıŞtı evet kullanıŞlı ve gÜzel ama bıraz daha verıp daha gÜzelını alabılırsınız

ya bende senin gibi düşünüyorum.benimkızda 14,5 aylık.çocuk odası mı yoksa bebek odası mı alsam diye düşünüyorum.kararsızım.bu büyüyen karyolalar kullanışlı mı?ben belişin bebek odalarını da beğeniyorum ama kararsızım.büyüyen karyola kullanan ve sonra ranza şeklinde kullanan var mı?ve memnun olan ?

Son düzenleme:
ben oğluma bebek odası yerine çileğin denizci oda takımını almıştım
memnunuz

Ben bebek odası aldım canım umarım pişman olmam şimdilik iyiyiz rahat yatıyor büyüyen karyoladada sanırım 9 yaşına kadar yatar sonrada değiştiririm naapayım çocuk odası alsaydım yatakdanmı düşdü stresiyle yaşayacakdım bir kaç sene değmez dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…