N
nesepalamudu
Ziyaretçi
- Konu Sahibi nesepalamudu
çilek bebek odalarının fiyatları ne kadar arkadaşlar alan varmı?bilmiyorumkismile
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bebek odalarında büyüyen karyola ve 3 kapılı dolap 1450 dedi bayi bana 12 ye böleriz dedi
Modeline göre değişiyor galiba fiyatlar.. Biz haftasonu sorduk...
Safari model 3 kapılı dolap -çamaşır dolabıve rafı-büyüyen beşik içinde uyku seti ve 2 boy yatağı dahil 2100 tl idi... 12 taksit yapıyorlar...
Ama daha sonra bir marangozla görüştük... Suntalam önermedi, o yüzden mdf mobilya araştırıyoruz...
SUntalamlar taşınma esnasında sökülüp takılırsa birdaha toplaması zor oluyormuş, vida yerleri çabuk yalama oluyormuş. (biz kirada olduğumuz için taşınma olayını düşünmek zorundayız)..
Ve de MDF odalar daha ihtişamlı duruyor.. MDF odalar da 2000 den başlıyor yani arada çok da fiyat farkı yok...
Çilekteki 3 kapılı dolaba o kadar para vereceğime koçtaştan 200 e bi dolap alıp üzerine koçtaşlarda satılan çıkartmalardan zevkime göre yapıştırırım daha iyi o da suntalam öbürü de...
Canım, ben koçtaştan bekarken 3 kapılı dolap almıştım 3 sen bekar evinde evlendikten sonra da 2,5 senedir ütü odamda kullanıyorum... Hala daha sağlam hiç bişey olmadı... Sadece taşınırken vida delikleri gevşediği için yeni evde kurarken ahşap tutkalıyla sağlamlaştırdık....
koçtaştan dolap alırsan bi daha kullanamazsın söyliyeyim ben böyle adi bir mobilya görmedimkafamçokkarıştı
ayrıca küçük dolaplar neden sökülsün ki taşınırken kolayca taşınır
kocaman gardrop değilya
Ya kızlar ben bu gün çileğin cici bebek odasını aldım karyolada büyüyen karyolası kızım 1.5 yaşında şimdide kara kara düşünüyorum çocuk odasımı alsaydım diye biraz yorumlara bakdımda büyüyen karyolalar için hiç iyi şeyler yazan olmamış enleri dar oluyor yok tahta yan korumalara kafalarını çarpıyorlar falan denmiş çok kafama takıldı şimdi bebeği büyük olupda çileğin büyüyen karyolasını kullanan varmı biraz yoruma fikire ihtiyacım var
ya bende senin gibi düşünüyorum.benimkızda 14,5 aylık.çocuk odası mı yoksa bebek odası mı alsam diye düşünüyorum.kararsızım.bu büyüyen karyolalar kullanışlı mı?ben belişin bebek odalarını da beğeniyorum ama kararsızım.büyüyen karyola kullanan ve sonra ranza şeklinde kullanan var mı?ve memnun olan ?