Sivilceli Ciltler çilek yağıyla gözeneklerim küçüldü

Sivilceli Ciltler ve Çözümleri

magdelena

Guru
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2009
924
12
32
delikafadulden nerdeyse 1.5 aydır kullanıorm sabah yüzümü yıkadm bakdm aynaya gözeneklerim küçülmüş soğuk suyla yıkadığım için oldu sandm ama biraz bekleynce harbiden sıkılaşmş gerçi o kadar çok sıkılaşma yok birasdaha sıkılaşsın ondan sora kk ya yaziim dedim ama sizde şimdiden kullanırsanz zaman kaybetmemş olursunz die düşündüm:içelim:

ya sivilceli cildim ama çok diil sivilceden olayı diildir yani göz altında olur ya burun yanında ööle bnmki o civarda var sadece yağlı cildim var sol yanağım delik delikdi sağ da biraz daha büyük

delikafadulden nerdeyse 1.5 aydır kullanıorm sabah yüzümü yıkadm bakdm aynaya gözeneklerim küçülmüş soğuk suyla yıkadığım için oldu sandm ama biraz bekleynce harbiden sıkılaşmş gerçi o kadar çok sıkılaşma yok birasdaha sıkılaşsın ondan sora kk ya yaziim dedim ama sizde şimdiden kullanırsanz zaman kaybetmemş olursunz die düşündüm:içelim:
Peki nasıl kullanıyorsun yani ölçüleri nasıl ayarlıyorsun? Direkmi sürüyorsun yoksa sulandırıp mı ben buz kalıplarına koyup o şekilde sürüldüğünde etkili olduğunu duymuştumda :KK51:Şu gözeneklerden bir kurtulamadım :KK24::KK52:

Son düzenleme:
merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım..
benimde geniş gözenek problemim var da bu çilek yağını direk yüzümüze mi sürüyoruz yatarken falan yoksa sürdükten sonra yıkıyo muyuz bi de gerçekten faydası oluyo mu

almanyada nerden bulabilirim cilek yagini yaa :KK59: eczaneye sordum güldü cilegin yagidami varmis dedi :KK59:

X